19 Aralık 2012 Çarşamba

STYLING ZAMANI!


Yılbaşı planları yapıldı mı? Yoksa 21 aralığı bir göreyim sonra karar vereceğim diyen azılı çoğunluktan mısınız? Durum, vaziyet nedir bilemiyorum ama bugün hazırlamaktan en keyif aldığım kombin yazılarından birini paylaşmak istiyorum sizlerle. Ne giyeceğinize karar vermenin, yılbaşını geçirecek mekana karar vermekten daha zor olduğu şu yumurtanın kapıya dayandığı günlerde maksat, birkaç eşleştirme ile işinizi kolaylaştırmak. Kombinlere geçmeden önce unutulmaması gereken birkaç önemli noktayı da paylaşmadan geçemeyeceğim;

  • Payet, pul, parlak küpeler, ışıltılı çanta, abartılı saç, dekolte, kırmızı ruj... Bu parçaların tek başına güzel olduğu söylenebilir ama birleştiğinde bir facia yaratması muhtemeldir. Elbise abartıysa saç, makyaj ve aksesuarları elinizden geldiğince sade tutmayı unutmayın. Yeni yıl havası abartı havası diye, yılbaşı ağacı ile yarışır bir görüntüye gelmek istemezsiniz sanıyorum=)
  • Dekolte kuralımız her daim olduğu gibi bugün için de geçerli. Bütün dekolteleri vererek ne güzel olunabilir ne de çekici. Tek dekolte, en iyi dekolte!

KUTLAMANIN MEKANI: EV 



Rahat ve sıcak bir ortamda, en yakın arkadaşlarınız ile birlikte olacağınız bir ev partisine davetliyseniz, konseptin dışına çıkmadan hem rahatlığınızla ön planda olacağınız hem de payetli ceketinizin ışıltısı, stilettolarınızın çekiciliği ile, rahatken bile şıklığınızdan ödün vermeyeceğiniz bu kombin, sizi yılbaşı için kurtarır.

KUTLAMANIN MEKANI: RESTORANT


Smokinlerin devri geri gelmişken, şık bir restorantta akşam yemeği için yılbaşının rengi kırmızı ile smokini birleştirmek mükemmel bir uyum olsa gerek. Kırmızının cazibesi size şans getirsin...

KUTLAMA MEKANI: KLUP



Gideceğiniz yer bir klüpse, sezonun trendi barok desenli ceketiniz ve mini deri eteğinizin tam da yeri. Sabaha kadar eğlencenin doruğuna varıp, yerinizde durmadan tepinmeyi planlıyorsanız, gecenin ilerleyen saatlerinde stilettoların dansınıza engel olmaması için bir çift babet alın yanınıza, benden söylemesi.

KUTLAMA MEKANI: EVİM EVİM GÜZEL EVİM

Vee son olarak ben yılbaşında dışarı çıkmam, evimde Tv karşısında en güzel yeni yıl kutlamamı yaparım diyorsanız da sizin için de bir seçenek mevcut. Pijama dediysek yine uyumdan ödün vermiyoruz, her daim şıklığı elden bırakmıyoruz=) ;


Nerede, nasıl ya da kiminle olursanız olun. Muhteşem, mutlu ve eğlenceli en güzel akşamı geçirmenizi diliyorum. Yeni yıldan tüm iyi dileklerinizi ve hayallerinizi yüzsüzce isteyin. Koskoca sonsuzlukta küçücük görünen o dileklerinizin, çok istenince olmaması mümkün mü?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...