7 Mayıs 2013 Salı

MET GALA 2013


Her yıl heyecanla kim ne giymiş diye dört gözle beklediğim MET Gala, dün akşam New York Metropolitan Sanat Müzesinde gerçekleşti. 'PUNK: Caos To Couture' başlığı altında takip ettiğimiz kırmızı halıda, ünlüler Punk lookları ile karşımızdaydı. Bu seneye damgasını vuran asi ruhun, couture ile birleşimi, müthiş parçalarla karşımıza çıktı. 

En ünlü modacıların ve stil danışmanlarının, bu galada bize anlatmak istediklerini kırmızı halıya bakarak özetlersek; belki şu ara düğün, mezuniyet, nişan, açılış gibi bir çok davette saç ve makyaj için birkaç tüyo işimize yarabilir. O halde 2013 yazı için, davetlerde tercih edilebilecek saç ve makyaj dosyasını aralayalım;

  • Saç aksesuarları kullanmaktan çekinmeyin. Belki aşağıda göreceğiniz Sarah Jessica Parker kadar abartarak değil ama Sienna Miller gibi sade bir saç aksesuarı kullanmak stilinize renk katabilir. 
  • Saçlarda abartılı topuzlar, çok yapılı maşalar, kabarık duruşları geride bıraktık. Doğal olanı, hatta evde kendiniz yapıp çıkmışsınız gibi görünecek kadar bir doğallığa sahip olanı seçmenizde fayda var. Ayrıca örgülü modellerden hala vazgeçmedik, gece kıyafetlerinizde örgülü bir saç sizi her daim kurtarır, merak etmeyin.
  • Bordo rujun asi etkisini kullanın. Makyajda asilik yaratmak için bordo ruj tam bir başrol oyuncusudur. Doğal ve sade bir makyajla, sadece dudaklarınıza sürdüğünüz bir bordo renk ile bütün görünüşünüzün havasını değiştirebilirsiniz. Ayrıca gözler için koyu tonlarda yapılan 'smoky eyes' göz makyajı da hala önemli makyaj trendleri arasında.
  • Çokça yüzük takmaktan hala vazgeçmedik. Üstelik tırnaklara değen ya da hemen tırnakların başlangıç yerine değen yüzükler şu sıra oldukça trend. Aksesuar olarak küpe ya da bileklik ile sıradanlaşmak yerine, trend yüzüklerinizle göz alıcı olun.


Saç Aksesuarları

Yüzük detayı mükemmel.

2013 Makyaj Trendi

Doğal Saç Stilleri

Bordo Rujun Hakimiyeti


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...