26 Aralık 2012 Çarşamba

EN RİSKSİZ


Yeni yıla son 5 gün! Eşe dosta alınabilecek hediye seçeneklerini geçen hafta bu yazımda sizinle paylaşmıştım. Şimdi gelelim bu özel güne özel insanlarla girecek olanlara! Sırf hediye derdi yüzünden, özel günlerin gelmemesini dileyen çok arkadaşlarım oldu. Özellikle de erkeklerin kız arkadaşlarına alınabilecek hediye konusunda sıkıntı çekmeleri en çok rastladığımız durumlardan biri. Uzun süredir beraber olduğunuz bir ilişki varsa hediye bulmak aslında o kadar da zor olmaz. Mutlaka gözünün kaldığı, ihtiyacı olduğu ya da hayranlıkla baktığı ama almaya bir türlü fırsat bulamadığı şeyler bir şekilde dikkatinizi çekmiştir. Bunları almak için işte doğru zamanlardan biri! 

Gelelim diğer duruma. Düşündünüz, düşündünüz, düşündünüz... Aklınıza bir türlü neye ihtiyacı olduğu gelmiyor. Peki o zaman, işte ben de bugün tam da bu konuya değinmek için buradayım. Size yeni yıl için en risksiz ve kesinlikle beğenileceği garanti hediyeleri gösteriyorum;

KIZ ARKADAŞA HEDİYE

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, ben yıl dönümü haricinde özel fotoğrafların toplanıldığı bir çerçeve, şeker kutulu kalpli kavanozlar, peluş ayıcıklar gibi hediyeleri pek sevmiyorum. İlişkinin yıl dönümü ya da sevgililer günü böyle değişik detaylı hediyeler için hoş günler olabilir ama yeni yıl bence kesinlikle bu günlerden biri değil. Bu yüzden yeni yıl için daha klasikleşen hediyeler alınabilir. Ama yazının başında bahsettiğim gibi önceliğiniz kız arkadaşınızın ne zamandır isteyip de alamadığı bir çanta ya da gözünün kaldığı bir ayakkabı olmalıdır. Tabi kız arkadaşınız böyle bir durumdan sizi haberdar ettiyse:) Eğer etmediyse, işte sizi kurtaracak hediyeler sevgili beyler;

PARFÜM


Kız arkadaşınızın kokusuna bayılıyorsunuz, o da aynı şekilde parfümünden çok memnun uzun süre de değiştirmek istemiyor. E ne duruyorsunuz? Parfümü bitmeden imdadına siz yetişin. Ona en sevdiği kokuyu hediye edin. Burada tavsiyem ise set halinde almanız yani parfüm ve onun aynı kokuyu taşıyan vücut kremi ya da duş jelini de içeren ürünlerine sahip set. 

Ya da parfümünü değiştirmesine de yardımcı olabilirsiniz. Kız arkadaşınızın esmer ya da beyaz tenli olduğunu söyleyerek bir görevliden yardım isteyin. Ten rengine göre daha da kalıcı olan parfümleri size sunacaktır. Daha sonra aralarından en beğendiğiniz kokuyu set halinde alarak sevgilinize güzel bir sürpriz yapmış olacaksınız.

AYAKKABI


    Çoğu kızın hayır diyemeyeceği bir hediye varsa o da ayakkabıdır. Özellikle bir çift topuklu ayakkabı ile sevgilinizin gönlünü fethetmeniz mümkün. Onun tarzını aşağı yukarı bilirsiniz, tazının dışına çıkmayacak seçimler yapmaya özen gösterin. Özellikle ayakkabı konusunda takıntılı olduğu tasarımcılar, markalar ya da mağazalar varsa seçiminizi oradan yapmanız sizin için daha hayırlı olacaktır:) 

ÇANTA


Biz kızların en önemli aksesuarlarından biri olan çanta da hediyelerin baş tacı olabilir. Özellikle kışın çok rahat kullanabileceğimiz koyu tonlarda bir deri çantaya hayır denemez, hediye tercihinizi bu bölümde kullanabilirsiniz. 



ERKEK ARKADAŞA HEDİYE

Erkeklere hediye almak ise kızlardan daha kolay olduğundan, favori ve klasikleşen hediyeler var. Hem çok şık hem de kesinlikle beğenilecek hediyeler. Üstelik çok sık kullanıldığından çok sık anımsanacaksınız. Yeni yıl için en güzel iki hediye işte karşınızda; 

SAAT


Saat klasikleşmiş bir hediye olabilir ama bu özel günlerin vazgeçilmezlerindendir. Erkeklerin bizim kadar çok kullanabilecek aksesuarları maalesef yok. Bu en güzel aksesuarlarını ise kendi zevkimizle seçip, hediye etmemiz O'nu mutlu edecektir. 

CÜZDAN SETİ


İkinci favori hediyelerimden biri ise cüzdan setleri. İçinde kart kılıfı, cüzdan ve pasaport kılıfı olan setler bulabilirseniz çok şık olabilir.


ÖNEMLİ NOT

*** Hediyeyi verirken, (özellikle de kız arkadaşınıza) mutlaka güzel bir paket yaptırmaya özen gösterin. Güzel, özenli ve renkli bir hediye kutusu, sevgilinizi çok mutlu edecek.

*** Ayrıca unutulmaması gereken diğer bir ayrıntı ise güzel ve özel dileklerinizin yazdığı bir hediye kartı. Mutlaka kendi el yazınız ile yazmanız ve özel ifadeler kullanmanız da hediyeyi daha da anlamlandıracak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...