6 Aralık 2012 Perşembe

MUCİZEYİ DENEYİN


Bugün sizinle cildin pürüzsüz gözükmesi için bize sunulan mucizevi bir buluştan bahsetmek istiyorum. Bu sıralar eminim çok ismini duyduğunuz ama denemeye cesaret edemediğiniz ya da deneyip bir daha onsuz yapamadığınız BB kremler! Bu zamana kadar nerelerdeymişler, bizi makyaj bazlarıyla uğraştırmışlar bilmiyorum ama iyi ki de artık aramızdalar! Özellikle benim gibi soluk bir ten rengine sahip olanlardansanız kesinlikle bu yazıyı okumanızda fayda var. 

19,90 TL

BB krem, en anlaşılır şekli ile aslında renkli bir nemlendirici denebilir. Yüzünüze özellikle makyaja hazırlarken normal makyaj altına sürdüğünüz nemlendirici krem yerine BB krem tercih ettiğinizde yüzünüzdeki kızarıklıkların, uyumsuz renk tonlarının ya da hafif lekelerin kaybolmasını sağlıyor. Bir anda cilt pürüzsüzleşiyor. Ayrıca bu kremlerin içinde bulunan güneş koruma faktörleri, yaz-kış cildimizin ihtiyacı olan güneş korumasına iyi bir kalkan niteliğinde.

36,90 TL

Birçok marka şu ara ardı ardına BB krem seçeneklerini bizlere sunuyor. Benim deneyip ve memnum kaldığım markalar ise tüm kozmetik mağazalarında bulabileceğiniz Garnier BB Krem ve sadece eczanelerden satın alabileceğiniz dermatolojik olarak onaylanmış La Roche Posay Hydreane BB Krem. İki ürünü de arkasından kullandığım pudrayla beraber çok uyumlu bir ikili olarak görüyorum. Ayrıca ten rengine göre de renk seçenekleri mevcut bu kremlerin. Garnier ürünü için sadece şunu söyleyebilirim ki, Garnier'in ilk çıkardığı orta boyuttaki krem fark edilir derecede cildi parlak ve yağlı gösteriyordu. Ama raflardaki şekil olarak uzun,ince olan şimdiki seçeneği arasından karma ve yağlı ciltler için olanı, cildin mat olmasını sağlıyor ve parlama yapmıyor bilginiz olsun.


Yukarıdaki fotoğrafta sadece Garnier BB Krem ve Mac Studio Fix pudra var. Sağlıklı ve pürüzsüz cilt görüntüsüne yardımcı olan BB kreme teşekkürler=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...