13 Aralık 2012 Perşembe

KÜÇÜK HİLE, BÜYÜK SONUÇ


Kusursuz güzellikteki kadının tasvirini hepiniz bilirsiniz; minik, hokka ve hafif kalkık burunlu, dolgun dudaklı ve belirgin elmacık kemikli... Tabi ki adı üstünde bu 'kusursuz' bir kadının tasviri. Hepimiz bu güzel hatların sahibi olamayabiliyoruz maalesef, sonunda da işi biraz abartıp sonucu bıçak altında arıyoruz. Ama buna gerek kalmadan, hafif dokunuşlarla yüzümüzde birkaç ilizyon yaratmak mümkün. Bugün iki dokunuş ile anında çıkık elmacık kemiklerine nasıl kavuşulur sizinle paylaşacağım. 


Burada yardımcınız olan kahramanınız Nars Orgasm/Laguna Allık. Bir bronz bir de normal allık tonunda iki renge ihtiyacımız var ve Nars bu iki ihtiyacı bir araya getirerek Nars Orgasm Laguna Allık' ı bizlere sunmuş. Geniş renk paleti ile esmerseniz şeftali tonlarında, açık tenliyseniz pembe tonlarındaki allığı tercih ederek, uygulama aşamasına geçebilirsiniz. 


Uygulama bölümünde ise yukarıda numaralandırdığım aşamaları izlemeniz yeterli. 

1. Dudak bitim çizginizden kulağınıza doğru bir şerit halinde allığınızın koyu bölümünü yanağınıza sürün.

2. İkinci adımda ise gülümseyin. Gülümsediğiniz anda şişen yanağınızın üst kısmına da allığınızın açık renkli bölümünü dairesel hareketlerle fırça yardımıyla sürün. Son olarak da 1. ve 2. kısmın arasında renk farklılığının göze çok kötü gözükmemesi için fırçayı iki bölümün arasında hafif bir yatay hareketle getirip götürün, iki rengin karışmasını sağlayın.

Burada yaptığımız ufak bir gölge oyunu. Yanağımızın alt tarafını koyultup içe doğru çekilmiş ve kemikli bir görüntüye getiriyor, yanağımızın üst tarafını daha da açık renge boyadığımızdan üst tarafın ise daha da çıkık gözükmesini sağlıyoruz. 
Allığınızı başarıyla uyguladınız, farkı hemen gördünüz değil mi?=)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...