3 Şubat 2012 Cuma

TIRNAKLARINIZ SIRADANLIKTAN ÇIKIYOR

Nası şanslıyım, nası şanslıyım. Yenilikler gözümden bazen kaçıyor olsa da, canım arkadaşlarım hemen beni haberdar edip, 'al bakalım, blogda paylaş' diyorlar=) Bu post' un da yazılmasına Hazal vesile oldu. Manikür sonrası bir yenilik istemiş ve resim baskılı tırnaklardan denemiş. Sonuçtan da çok memnun kaldığından hemen bana fotoğrafı yollayıp, beni haberdar etti. Evet, şimdi resim baskılı tırnaklar nasıl oluyor bir bakalım...


Bu uygulama her ne kadar ülkemizde yeni olsa da, yurt dışında yeni bir uygulama sayılmaz. Öyle ki her daim tarzında yeniliklere açık olan Katy Perry' de resimli tırnakları deneyenlerden.


Gelelim uygulama aşamalarına;

1.  Öncelikle tırnaklar temizlenir.
2. Temizledikten sonra tırnağa beyaz oje sürülür, kireç beyazı olması tercih edilir.
3. Beyaz oje kuruduktan sonra, özel bir solüsyon sürülür.
4. Ardından baskının tırnaklara bulaşmaması için, tırnak etraflarına koruyucu bant yapıştırılır.
5. Yukarıda gördüğünüz tırnaklara baskıyı yapacak printer' ın giriş yerlerine tırnaklar düzgün bir şekilde yerleştirilir.(İçinde tırnaklarınızı yerleştiren klipsler mevcut, ona göre tırnaklar yerleştiriliyor.)
6. Sonra hazır olan tırnaklarınızı printer'a yerleştiriyorsunuz ve printer kartuşları yardımıyla istediğiniz resmi tırnaklara uyguluyor.
7. Baskı işlemi gerçekleştirildikten sonra, baskılı tırnakların üzerine cila sürülür ve işlem tamam.


Ve işte bu işlemlerden sonra Hazal'ın tırnakları. İstediği resmi tırnaklarına yaptırdıktan sonra sonuçtan memnun kalmış. Siz de tırnaklarınızdaki tek renk ojelerden sıkıldıysanız, artık Türkiye'de de uygulanmaya başlanan resimli tırnak uygulamasını deneyebilirsiniz.

** Hazal' a da bu güzel yenilikten beni haberdar ettiği için teşekkür ediyorum.**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...