22 Şubat 2012 Çarşamba

ETKİSİ FAZLA, PARASI AZ

Bugün size mucizevi ve düşük maliyetli iki kurtarıcıdan bahsedeceğim. Çoğumuz kozmetik ürünlerine tonlarca para harcarız, özellikle ben güzel kokulu tüm ürünlere karşı bir hassasiyet beslediğimden kozmetik mağazalarında günümü gün ederim resmen. Ama size şimdi bahsedeceklerim hem mis kokulu hem de pek faydalı...

1. ACI BADEM SÜTÜ 

Makyaj temizleme konusunda mükemmel olduğunu söylemem gerekir.-Makyaj temizlemenin cildimiz için nasıl bir önem taşıdığını anlatmama gerek yok sanırım-. Ayrıca acı badem sütünün cildi temizleyen ve arındıran bir özelliği de var, bu sayede cildi canlı tutuyor. Özellikle nemlendirici özelliği sayesinde kuru cilde sahip olanlar için bulunmaz bir nimet. Yıkanan yüzünüze, bir pamuk yardımıyla losyon niyetine de sürebilirsiniz. Aktarlarda ve kozmetik mağazalarında bulabileceğiniz acı badem sütü, yüz ve göz makyajınızı temizlemenizde, yüzünüzü canlı tutmanızda ekonomik bir yardımcıdır, tavsiye edilir=)

Makyaj için ayırdığımız vakti temizliğe de ayırmamız şart. Acı badem sütü de makyaj temizliğine yardımcı ürünlerin başında geliyor.

2. GÜL SUYU

Gül suyunu tonik niyetine kullananlardanım. Sabah yüzümü yıkadıktan sonra bir pamuk yardımıyla gül suyuyla siliyorum. Kokusundan ve cildime verdiği tazelikten çok memnunum. Cilt lekeleri, göz altı morlukları, kırışıklar için fayda sağladığı bilinen gül suyunu aktarlardan temin edebilirsiniz. Ancak dikkat edin bazı yerlerde 'Güllü Su'ları gül suyu niyetine satıyorlar ve sonuç olarak beklenileni elde edemiyorsunuz. Benim gül suyu için tercih ettiğim marka ise 'Rosense'. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...