8 Şubat 2012 Çarşamba

HER GİYDİĞİ OLAY!

İki gün önce herkesin gözü kulağı, dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Amerikan Futbol Ligi Finali yani Super Bowl'daydı. İzlenme oranlarına bakılırsa önemli bir izlenme payına da sahip bu önemli final; Amerika'da 111 milyon, dünya çapında ise yaklaşık 800 milyon kişi tarafından izlenmiş. Benim bahsetmek istediğim şey ise, devre arasında izleyenlere muhteşem bir show sunan Madonna ve kıyafetleri...


Madonna maçın devre arasında yaklaşık 12 dakika sahnede kaldı ve yeni single çalışması 'Give Me All Your Luvin' i tanıttı. Muhteşem bir show ile yaptığı tanıtımda en ilgi çeken şey ise hiç kuşkusuz kıyafetleriydi. İlk önce şunu belirtmeliyim ki, Madonna'nın kıyafetleri Givenchy by Riccardo Risci imzasını taşıyor. Sahneye ilk girişindeki, yukarıda gördüğünüz, el işlemesi altın bir pelerin.  



Pelerinini showunun devamında çıkardıktan sonra, siyah mini bir elbiseyle karşılaştık. Altın ve metal işlemelerle zenginleştirilen siyah ipek elbise, gayet göz doldurur nitelikteydi.


Elbisesini arkasında bir de uzun paltosu mevcuttu. Siyah ve leopar desenleri içeren, inci ve payet işlemeli bu palto da elbiseyi tamamlar nitelikteydi.


Mini ve kısa kollu elbisesini tamamlayan siyah eldivenler de, genellikle eldiven yapımında kullanılan yumuşak deriye verilen ad olarak nitelenen napadan yapılmış.



Göz dolduran bir show, herkesin hayranlığını kazanan bir görsellik, ses ve hiç bir detayı atlanmayan muhteşem bir kıyafet kombinasyonu... Madonna yine milyonlarca izleyenini kendine hayran bıraktı. 

Eğer bu showu kaçırdıysanız ya da tekrar izlemek isterseniz;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...