9 Şubat 2012 Perşembe

KUZEY YAMACI

İstanbul Fashion Week 2012, dün itibariyle başlamış oldu. Ve çok sevdiğim, tasarımlarına hayran olduğum Gamze Saraçoğlu defilesiyle, moda haftası start aldı. 

Gamze Saraçoğlu

2012 Sonbahar-Kış sezonunu tanıtan Gamze Saraçoğlu 'Kuzey Yamacı' ismini verdiği koleksiyonunda dünyanın en ünlü kadın dağcısı Wanda Rutkiewicz'in yaşamından ilham almış. Açılışını Selam Ergeç'in yaptığı defilede birçok ünlü manken de yer aldı.



Ayrıca 'Kuzey Yamacı', Gamze Saraçoğlu'nun ilk hazır giyim koleksiyonu olma özelliğini de taşıyor. İpek kumaşların, kürk ve deri detaylarla uyumuna bayıldım.





Peplumlara ve gold düğmelere de koleksiyonda sıkça yer verilmiş. Yukarıdaki siyah elbise bu senenin gözde trendi yırtmaç, deri detaylar ve gold düğmelerin uyumunu en iyi şekilde yansıtmış.



Bu kış sıkça rastladığımız taba, gri, bordo, lacivert, ekru ve uçuk maviye sahip geniş bir renk skalasına sahip koleksiyon, renk konusunda da sınır tanımamış.


Takip ettiğim kadarıyla, izleyenlerden de tam not alan bu defile,Gamze Saraçoğlu' nun tüm koşuşturmasına ve emeğine değmiş diye düşünüyorum, çok beğendim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...