30 Nisan 2012 Pazartesi

DAVETLER İÇİN TELAŞLANMAYIN

Tasarımcı ve zincir mağazaların iş birliğine bayılıyorum. Yanılmıyorsam yaklaşık 2 senedir bu tarz uygulamalar ile daha sık karşılaşır olduk. Bence mükemmel oldu. Beğendiğimiz, sevdiğimiz yaratıcıların koleksiyonlarına daha uygun fiyatlarla sahip olur olduk. Kısacası tasarımcılar daha geniş kitlelere, kolay ulaşır oldu böylece. Bugün sizlere yeni bir işbirliğinden bahsetmek istiyorum. Roman, Begüm Salihoğlu ile anlaşarak 2012 yaz sezonu için Begüm Salihoğlu for Roman adı ile bir koleksiyon hazırladı. Düğüne, davete, mezuniyete ne giysem diyenler varsa buyursunlar efendim...=)




Roman her zaman asil ve zarif bir kadın imajı yaratır çizgileriyle. Begüm Salihoğlu' nun da tasarımları Roman markasıyla tam bir uyum içinde. Zerafet ve duruluk ön planda...
  



Pastel tonlar, payetler, saçaklar, tüller... Kısacası sezonun tüm trendlerini içinde barındıran bir koleksiyon olmuş. Özel davetlerde tercihiniz bu kıyafetlerden yana olacaksa, gerçekten gecenin şıkı olmaya adaysınız, benden söylemesi.




Ha unutmadan, Begüm Salihoğlu for Roman 11 parçadan oluşan bir koleksiyon ve Nisan ayında mağazalarda yerini aldı. Mutlaka uğrayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...