30 Nisan 2013 Salı

YAZA BİR KALA


Şunun şurasında yaz başlangıcı olarak saydığımız Hazirana bugün itibari ile sadece bir ay kalmışken, üstelik her yer kulaklığını takıp alabildiğine yürüyen ya da koşan insanlarla dolup taşmışken, hala spor yapmamakta direniyorsanız bir defa daha düşünün:)

Bikini alışverişlerine başlandı, yaz için heyecan hat safhada... Durum böyle olunca, yapılabilecek en doğru şey bikini giyildiğinde göze batan tüm fazlalıkları ortadan kaldırarak orayı burayı saklamadan, güzel güzel denize girebilmek. Hala harekete geçmediyseniz, şurada koskoca bir ayı da heba etmeyin derim ben. Bunun için özel bir spor salonuna da ihtiyacınız yok. Özellikle son zamanlarda gündemi takip ediyorsanız, doğada yürüyüş yapmak hayli popülerlik kazandı. Spor koçları ile ya da tek başına Bebek sahilinde yürüyen insanların sayısı hiç de azımsanamayacak seviyede. Siz de yürüyüşü yarına bırakmayın, hemen kalkın, spor kıyafetlerinizi giyin ve atın kendinizi yollara!


Sporun resmen bir trend haline gelmesi, insanların spor olmadan sağlıklı bir yaşama sahip olunamayacağının farkına varması gerçekten mükemmel bir fayda sağladı. İş yoğunluğu ya da yorgunluk spor yapmamak için bir bahane değil artık, öyle ki spor salonları işten çıkıp kendini yürüyüş bandının üzerine atan insanlarla dolu. Kendini sevmek ve kendine vakit ayırmanın en güzel göstergelerinden olan sporu, hayatınıza katmak için beklemenize gerek yok, ertelemeyin, şimdi hemen başlayın!


Durum öyle bir hal aldı ki, önceleri doğumda kilo almak ve onu verememek çok normal karşılanırken, şimdi doğum kilo almak için bir bahane değil. Doğumdan birkaç ay sonra eski formuna dönmüş binlerce kadın, şimdi bizi şaşırtmıyor. 

Bu arada bu yazıda kesinlikle bir deri bir kemik zayıflık değil savunduğum, spor kaç kiloda olursanız olun, vücudunuza bir sağlık, bir dinçlik ve bir çekicilik katıyor. Kendinizi iyi ve sağlıklı hissettiğiniz bir kilo, uzun kaslar, düzgün bir karın ve dimdik bir sırt için ölümüne yememek, saçma sapan şok diyetlere başvurmak ya da çabuk ama sağlıksız sonuç için ilaçları hayatınıza katmak yerine spor yapın. Yaz aylarında fit bir vücuda sahip olmak için hala vaktiniz var, hadi!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...