23 Nisan 2013 Salı

TIRNAKLARA YAZ GELDİ


Oje renkleri uzun zamandır kıyafetimizin en önemli tamamlayıcılarından... Özellikle yaz aylarında el ve ayak tırnaklarının bakımlı olması, soyulmadan yenilenen ojeler, açık sandaletlerden gözüken nasırsız, pamuk gibi topuklar ve trend renklere sahip ojeli tırnaklar! Tam da yazdan beklediğimiz ve ihmal edilememesi gereken birkaç önemli detay! Durum böyle olunca manikür sonrası tercih edilecek yaz renklerinden haberdar olmakta da fayda var. O halde gelin, trend renk skalasına birlikte göz atalım...


Oje renklerine geçmeden önce kısaca tırnak uzunluklarına değinmek istiyorum. Uzun zamandır küt olarak manikür yaptırdığımız tırnaklarımız artık cadı tırnaklara dönüşüyor! Uzun ve sivri bir yuvarlak şeklinde törpülenen tırnaklar, şu ara Amerikalı popstarlar sayesinde oldukça yükselişte. Özellikle Rihanna, Beyonce ve Jennifer Lopez bu trendin öncülerinden. Ancak bana sorarsanız kısa ve küt tırnakların daimi fanı olarak, kısa tırnakların daha cool gözüktüğünü düşünüyorum. Tercih size kalmış.

NATUREL TONLAR


1. GUERLAIN COLOR, LINGERIE, 2. ESSIE, HAMPTON COTTAGE, 3. DIOR, NUDE COLLECTION, 4. ESSIE, SAND TROPEZ, 5. LOREAL, 220, 6. YSL, 22.

METALİK GRİ

ESSIE, METALLIC MIRROR COLOR


İKİ RENKLİ MANİKÜR




RENKLENMEK İÇİN

1. ESSIE, NO MORE FILM, 2. ESSIE, PURPLES, 3. DIOR, GRIS 707, 4. TOM FORD, SMOKE RED, 5. DIOR, BAHIA 2


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...