4 Mayıs 2013 Cumartesi

SEZONUN EN HİT PARÇALARI


Sezonun yükselişte olan parçalarına büyüteçle bakıyoruz... Zevkimize göre ya eliyor ya da kendilerine 'dolabıma merhaba de' diyoruz:) İşte bu yazın en bomba parçaları;

  • TRANSPARAN ÇANTALAR


Çantanızda ne taşıdığınıza dikkat etmenizde artık fayda var. Şayet sezonun en göze batan trendlerinden birini takip ederek bir şeffaf çanta edinirseniz, bu dikkat çok işinize yarayabilir:) Yanınızda taşıdığınız her eşyayı insanlara göstermek pek hoş olmaz diye düşünüyorsanız, renkli plastiklerden yapılanları tercih ederek içindekileri hafif transparan, belli belirsiz bir görüntüyle sergileyebilirsiniz. Şayet beyaz, tamamen içi dışında çanta ya da clutchla çıkacaksanız, dış kabı renkli bir ruj, eğlenceli bir kabı olan minik bir ayna, renkli bir telefon kabı gibi rengarenk aksesuarlar, şeffaf çantanızı sıradanlıktan çıkartıp, sizi stil sahibi bir görüntüye taşıyabilir, benden söylemesi:)



  • GLADYATÖRLER GERİ DÖNDÜ

Gladyatör sandaletlerin bir ara nasıl revaçta olduğunu hatırlar mısınız bilmem... Tam da şöyle yaklaşık bir 7-8 sene öncesi bahsettiğim tarihler aslında... O yakın tarihlerde bu sandaletleri tarihe gömüp, orada bıraktık diye düşünenler varsa işte Rihanna, işte Tom Ford' un muhteşem tasarımı ile gladyatörlerin dönüşü! Yüksek topuklularla, gladyatör sandaletler birleşince sonuç ortada; güçlü, asi ve kendinden emin, çekici kadın silueti! 

Altuzarra

Alexandar Wang


  • SIRT ÇANTALARI
( FOTOGRAF: lasmonilas.com )

Vintage etkisinin günümüzde gördüğü ilgiden memnun olanlardanım ben. Özellikle vintage ürünleri, eski zamanları yansıtan parçaları yeni sezonlarla kombinlemeyi seviyorum. Bu sırt çantalarının geri dönüşünü gördüğümde de aynı heyecanı yaşadım, eski zaman ve günümüz kombinini karıştırarak eşleştirmenin güzel bir olanağıydı çünkü... Vintage ürünler satan butiklerde şu sıra çok sık rastlayacağınız bu sırt çantaları ayrıca Chanel, Louis Vuitton gibi öncü markaların yanı sıra birçok aşina olduğumuz Zara, Accessoriez, Bershka gibi markanın da yeni koleksiyonunda mevcut. 

Zamanları karıştırmak ve stilinizi yaratmak size kalmış, hadi kapın çantanızı:)


( FOTOĞRAF: truefashionmirror.com )


  • AYNALI GÖZLÜKLER


Aynalı gözlükler kendini ispat etmiş haldeler. Mavi, kırmızı, sarı gibi renklerle yüzümüze ışık katan bu gözlükler, farkındalığımızı arttırıyor. İlgi çekici ve eğlenceli olarak değerlendirdiğim aynaların, yüzümüzdeki yansımaları yazımıza renk katacak...

Tom Ford, Ray-Ban, Prada gibi markaların güneş gözlükleri koleksiyonlarında bu parçalara rastlayabileceğiniz gibi Mango ve HM mağazalarında da beğendiğiniz bir aynalı gözlük bulmanız mümkün.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...