23 Haziran 2011 Perşembe

SAÇ RENKLERİ AÇILIYOR!

Yaz geç de olsa geldi sonunda... Yazın gelmesiyle moda ve trendler de yenilendi. Yaz aylarında açık saç renklerini tercih edenlerden biriyim. Bu 2011'in yaz ayları içinse saç modasının öncüleri de benimle aynı fikirde sanırım. Bu nedenle bu sezon açık renkleri tercih etmişler.



Açık renk saç denince akla ilk sarı gelir. Ama sarı çok riskli bir renktir ve ciddi bir bakım ister. Bu nedenle eğer saç renginizi açmak istiyorsanız bu renkler gerçekten daha garantili. Ve bence karamel tonları çok nadir istisnalar haricinde genellikle yüze en uygun olan renkler. Koyu rengin yüze verdiği o sertliği neredeyse alıp götürüyor.




Ülkemizden ve her daim göz önünde olan iki isimden de örnek vermeden geçmek istemedim. Onlar da yeni imajlarıyla, açık ve kahve tonları saç rengi modasını takip etmiş görünüyorlar. Bengü'nün yeni imajıyla ilgili bir yazıda saç renginin 'Güneş' rengi olduğunu okumuştum. Ama 'Güneş' rengi bence kuaförü tarafından karıştırılmış ve keşfedilmiş bir renk. Bu nedenle elimizde Bengü'nün fotoğrafıyla kuaförümüze gidersek sanırım daha sağlıklı bir sonuç elde edilebilir=) Diğer isim Demet Akalın'ın ise saç rengi o kadar beğenildi ki, twitter sayfasından saç rengi tonlarını açıklayarak beğenenlere yanıt verdi. İşte Demet Akalın'ın saç rengi;


Ve yüzüne uygun saç renkleri seçmekte çok başarılı bir diğer isim, Çağla Şikel. Onun saç rengi ise 'Açık Küllü Kumral'. 


Yazın deniz ve güneş sayesinde saçımız daha da açılıyor. Bu renkler sözünü ettiğim açılmaları çok güzel kaldırır ve hoş bir ışıltıya sahip bir saç rengi elde edilebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...