26 Haziran 2011 Pazar

'DB JUNK' PENTİ'DE

Deniz Berdan'ı gerçekten çok beğenirim. Hem tasarımları hem de hanımefendi duruşuyla Türkiye için gerçekten örnek bir moda ikonu. Tasarımları 'DB JUNK' markası altında görücüye çıkmıştı. Şimdi ise Penti'yle yaptığı işbirliğiyle 5 parçalık bir mayo koleksiyonu hazırlamış. 


Tasarımcıların, tüketici kitlesinin rahat bir şekilde ulaşabilecekleri markalarla işbirliği yapıp, tasarımlarını tüketiciye bu yolla sunmaları beni çok mutlu ediyor. 'Penti by Deniz Berdan' adı altında sunulan 5 parçalık bu koleksiyon da bunlardan biri oldu. Böylelikle 2011 yazında Deniz Berdan tasarımı mayoları giymek gibi bir şansa sahip olduk. Üstelik mayolar çok makul fiyatlarla, Penti mağazalarında tüketiciye sunulmuş.


Benim favorim üstteki siyah bikini oldu. Boyun kısmından aşağı doğru uzanan şifonlu detaylar çok şık bir uyum yakalamış. Bikini üst 70tl, bikini alt ise 36tl gibi uygun bir fiyatla mağazalarda...



*Deniz Berdan'ın ayrıca bir blogu da var. Markasını ve Deniz Berdan'ı yakından takip etmek isterseniz deniz-berdan.blogspot.com  'u hemen tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...