14 Haziran 2011 Salı

MİNİK MODA İKONU SURİ

Katie Holmes ve Tom Cruise'un kızı olması, tanınmak için yeterli bir sebepti Suri Cruise'a. Ancak o 5 yaşında olmasına rağmen  İngiltere'de yapılan 'en iyi giyinen kadınlar' sıralamasında 21. olarak dünyaya adını böyle duyurdu. Kusursuz renk uyumu taşıyan kıyafetleri ve kendine has stiliyle herkesi şaşırtmayı başardı.




Suri şimdiden hayranı olduğumuz ayakkabı tasarımcıları Christian Louboutin, Marc Jacobs ve el yapımı babetleriyle ünlü Maloles'ten giyiniyor. Şimdiden sahip olduğu 150 bin dolarlık ayakkabı koleksiyonuysa gerçekten ilgi çekici(!) =)








Giyim tarzı ve makyaja olan düşkünlüğüyle yeni bir, 0-8 yaş çocuk modasının da öncüsü oldu. Çocuklarının
moda ve lüksle erken tanışmasını isteyen anne babalar içinse giyim markaları harekete geçti. Gucci ve Burbery Kids bu akım için tatmin edici kıyafet ve aksesuar üreten firmalardan. Gerçi bu firmalara Beymen Kids'i de eklemek yerinde olur. Gerçekten çok şirin ve güzel bir koleksiyon tasarlamışlar. Örneğin, İstinye Park'taki Beymen mağazası bu güzel koleksiyonu barındıran Beymen zincirinden bir tanesi. 

***Suri Cruise'un meraklıları suricruisefashion.blogspot.com 'dan da onu ve kıyafetlerini yakından takip ediyorlar! Şaşırdınız değil mi? Takipçileri azımsanmayacak kadar çok gerçekten=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...