20 Haziran 2011 Pazartesi

BATYA KEBUDİ

Uzun zamandır bir elin beş parmağına da takılan ya da ardı ardına 3 parmağa sıralanan yüzükler moda olmuş vaziyette. Bu modayı başlattığına inandığım ve tasarımlarına hayran kaldığım bir isimden bahsedeceğim bugün sizlere, Batya Kebudi. Aslında dediğim gibi baya öncesinde bahsetmem gereken bir isimdi ama malesef blogum bu zamana denk geldiği için ve bahsetmeden geçemeyeceğim için bu yazımda paylaşmak istedim.


Altın takmayı çok seviyorum. Altın renginin de özellikle bronz tene muhteşem bir ışıltı verdiğini düşünenlerdenim. Ama tabi ki tercihim ince ve zarif takılardan yana her zaman. Batya Kebudi tasarımlarıyla bu ihtiyaca mükemmel bir çözüm yaratmış oldu. Altını zarif tasarımlarıyla buluşturan tasarımcı, birçok kişi tarafından beğenilerek ilgi gördü. Çağla Şikel, Ebru Akel, Ebru Şallı Tan, Ajda Pekkan bu tasarımları kullanan ünlülerden sadece birkaçı. Yüzük, kolye ve bileklikleri gerçekten görülmeye değer. Ürünlerinin fiyatları 250tl ve 1500tl aralığında değişiyor.




**Siz de benim kadar beğendiyseniz ve sahip olmak istiyorsanız hemen Batya Kebudi'nin sitesini tıklayıp satış noktalarını öğrenin, batyakebudi.com . Ayrıca sitesinde, tasarımlarında kullandığı sembollerin de nereden geldiğini okuyabilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...