25 Şubat 2013 Pazartesi

OSCAR ÖDÜLLERİ 2013


Tüm görkemi ve ihtişamı ile muhteşem bir Oscar Töreni izledik dün gece... Tabi ki bir kırmızı halı geçidi vardı ki, en az ödül sahipleri kadar merakla beklendi... 

Her sene daha da ilgi çeken Oscar Akademi Ödülleri' nin, sinemaya verilen önemle ve ayrılan bütçe ile bir arada yükselmesi su götürmez bir gerçek. Muhteşem bir şov ve diğer yandan da reklam ve pazarlama kampanyası açısından iyi bir platform olan bu törenin canlı olarak tam 225 ülkede yayınlanması bile, nasıl büyük bir pazar olduğunu göstermeye yeter de artar bile. Kırmızı halıda boy gösterecek olan starların, kıyafet masraflarının bile 10 milyon doları bulduğu söyleniyor.... Bu kadar büyük bir bütçe ayrılan Kırmızı Halı bölümüne bir büyüteç tutmasam rahat edemezdim, bu yüzden en beğendiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hayal kırıklığı yaşadığım birçok kıyafet mevcuttu maalesef, ama kötüleri değil iyileri paylaşmak gözümüzü gönlümüzü açmak için daha iyi bir tercih olacak diye düşünüyorum. 

Geçiş töreninde en çok rastladığımız Armani Prive koleksiyonundan parçalardı. Bunun yanı sıra aralık ayında yükselişinden bahsettiğim retro wak saç modelinin en çok tercih edilen model olduğunu söylemek mümkün. Son olarak da en dikkat çekici ve çokça tercih edilen elbise modelleri ise derin göğüs dekoltelerine sahip. Bunu da yazının sonuna bıraktım:) Şimdi, en sevdiklerimle işte Kırmızı Halı;

Stacy Keibler, Naeem Khan tasarımı ile yüzümü güldürenlerden. Mükemmel kesimli ve düzgün payet işlemeleri ile tasarımı çok güzel taşımış. Dumanlı göz makyajı ile sade bir makyaj, retro havalı bir saç ve uzun boynu için yeterli uzunluktaki küpeleri ile Keibler, çok şıktı.

Twiitter hesabımda tören başlamadan önce paylaşmıştım, Elie Saab elbisesini dört gözle bekliyorum diye. Bu dört gözle beklediğim tasarımcının, en sevdiğim oyuncu Sandra Bullock ile buluşmasıysa beni daha da mutlu eti. Bugüne kadar, taş ve payetlerle elbiselere muhteşem bir canlılık getiren Elie Saab yine döktürmüş. Spring-Summer 2013 koleksiyonundaki bu elbiseyi Bullock da her zamanki gibi sade tarzıyla iyi bir look yaratarak taşımış.Saç aksesuarına da ayrıca bayıldığımı söylemeden geçmeyeyim.

Jessica Chastain' i renk tercihi için ayrı bir kutlamak lazım. Saç ve teniyle uyumlu bu renk, kendisine çok yakışmış. Elbise tercihini Armani Prive' dan yana kullanan oyuncu,  geniş omuzları ile de elbisenin göğüs dekoltesini iyi tamamlamış. Retro wak saç modeline yine rastladığımız bu stilde, sade makyaj ve pırlanta küpelerin yardımcı rolü de büyük.

Bir Armani Prive parçası da Naomi Watts' dan geldi. Payet, göğüs kesimi, bel şekli ile hoş bir elbise ve doğal topuzun tamamlaması styling olarak başarılı, tam bir Kırmızı Halıya yakışır bir görüntü.

Gelelim yazının başında bahsettiğim göğüs dekolteli elbiselere. Dekolte taşımak zor bir tercih aslında, eğer dekolteli bir elbise tercih etmek istiyorsanız, en doğru ve en güzel şekilde dekolte vermeniz önemli. Özellikle göğüs dekoltesi tehlikeli bir dekolte, göğüsü bastıracak ve elbiseye sığmayacak izlenimi veren dekolteler, maalesef sizi şık olmaktan uzaklaştırıyor.

YANLIŞ

DOĞRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...