6 Şubat 2013 Çarşamba

KADINLAR NE İSTER?


Sevgililer Günü yaklaştıkça, nasıl bir program yapacağını bilemez erkeklerin oranı da hızla artmakta. Hiç panik olmaya gerek yok, aslında hiç bir kadının hayır diyemeyeceği ve mutsuz olamayacağı banko noktalar ile Sevgililer Günü' nde mutlu bir plan yapmak gayet mümkün. Beyler imdadınıza yetiştim, kendinizi yormadan bu yayındaki birkaç fikirle kız arkadaşınızın gönlünü bir kez daha kazanacaksınız.

ROMANTİK BİR AKŞAM YEMEĞİ


Baş başa romantik bir akşam yemeğine hayır diyip burun kıvıracak bir kadın tanımıyorum. Hoş bir atmosfer ve o günü özel kılabilecek, bugüne kadar hiç gitmediğiniz ama gitmeyi çok istediğiniz güzel bir restoran 14 Şubat akşamı için iyi bir tercih olabilir. Sevgililer Günü' ne özel birçok program zaten çoktan hazırlanmıştır bile. Bu özel yemek için size sadece rezervasyon yaptırmak kalıyor.

ÇİÇEK VE ÇİKOLATA


+



Çiçek ve çikolata ikilisi kadar birbirine yakışan bir çift daha yok:) Çiçeklerin ayıcıklarla da teslim edilenleri mevcut. Artık hangisini tercih edeceğiniz size kalmış. Ama bana sorarsanız kırmızı ve pembe renkli çiçek buketleri bugün için gayet uygun temalı çiçekler olur. Çiçeklerinizi www.ciceksepeti.com adresinden, yazılı çikotalarınızı ise www.cikolatasepeti.com adresinden sipariş edebilirsiniz.

SEYAHAT


14 Şubat gününü bir tatil fırsatı olarak değerlendirip, birkaç günlük tatil kaçamağı ile sevgilinize güzel bir tatil hediye edebilirsiniz. Yurt dışı seyahatlerinde aşk şehirleri olarak geçen Paris ya da Roma bu planların değişmez mekanı olurken, yurt içi seyahatleri için de karın romantikliğini fırsat bilip Uludağ ya da Kartalkaya' yı tercih ederek şömine karşısında kar keyfini tadabilirsiniz.

HEDİYE


Gelelim hediye seçeneklerine... Mutlaka kız arkadaşınızın ne zamandır istediği bir ayakkabı ya da aklından kaldığı bir çanta mevcuttur ve siz bunu duymuşsunuzdur:) Bu durumda yapılacak ilk şey gidip o istenen parçayı bir güzel paket yaptırıp, kaç gündür kavuşmayı bekleyen sahibine vermek:) Eğer herhangi bir şekilde böyle bir istek duymadıysanız, o zaman sizi bir mücevher, hoş ve şık bir kolye, ya da bir küpe kurtarır. Örneğin kolye takmayı seven bir sevgiliniz varsa boynundan hiç çıkarmak istemeyeceği bir kolye şık bir hediye tercihidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...