21 Mayıs 2012 Pazartesi

OYE!

Bugün sizlerle 2006 yılından beri aramızda olan, ünü sadece Türkiye'yle sınırlı kalmayan ve yurt dışındaki birçok ünlünün tercih ettiği bir 'swimwear' markasının yeni koleksiyonunu paylaşmak istiyorum. Ayça ve Zeynep Sadıkoğlu kardeşlerin yarattığı OYE yani 'Open Your Eyes' günden güne gelişerek süper tasarımlarla karşımıza çıkıyor. OYE'nin sahip olduğu parçalar hem kalitesiyle hem de tasarımlarıyla plajlarda şıklığından ödün vermeyen bayanların gözdesi.


OYE'nin 2012 koleksiyonu muhteşem bunu söylemeden geçemeyeceğim(meraklıları oye swimwear facebook sayfasını takip edebilirler) ama bugün size vereceğim haber başka=) Tasarımcıların zincr mağazalarla olan ilişkilerini takdir ediyor ve bize daha ulaşılabilir hale geldikleri için seviniyoruz. OYE markasının yeni işbirliği sayesinde de bu güzel mayo ve bikiniler daha da çok takipçisine ulaşacak. Evet, OYE 2012 yaz sezonunda Roman mağazaları için 'Oye for Roman' adı altında 12 parçalık bir koleksiyon hazırladı.






Yukarıdaki mayoları ve koleksiyonun tamamını görmek için mutlaka Roman mağazalarına uğrayın. Koleksiyonun sınırlı sayıda olduğunu da belirtmekte fayda var tabii=) OYE hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak içinse markanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu mükemmel tasarımların ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da katlanarak artan başarılarını takdir ediyor, mayo ve bikinilerinden hiç bir yaz bizi mahrum etmemelerini diliyorum=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...