7 Mayıs 2012 Pazartesi

BOYUTLAR DEĞİŞTİ

Bir midi sevdasıdır gidiyor uzun zamandır. Elbiselerimiz, eteklerimiz kalem gibi, dar ve dizde biten boylarıyla dolaptaki yerlerini almıştı çoktan. Kendilerini stilettolarımızla birleştirmiş, hem biraz sofistike hem biraz elegant bir çekiciliğe kavuşmuştuk. Şimdi de yaz aylarının gelmesiyle birlikte, sıcaklarda giymeye doyamadığımız şortlara yeni bir soluk geldi. Konuyu midi boylardan açtım diye yanılmayın, şortlar da midi değil aksine boyları maxi mini. Bu trendin aslında bir adı var ama maalesef türkçeye çevrildiğinde aynı etkiyi yaratmıyor, o yüzden biz onları ingilizce adlarıyla analım, buyurun huzurlarınızda 'hot pants' =)

pembe şort: 34.95/H&M

şort: 99.95/H&M

Ben örneği H&M mağazalarından kullandım ama dediğim gibi 'hot pants' ler sezonun trendi, bu nedenle çoğu mağazada rastlamanız mümkün. Topuklu ayakkabıyla çok şık durduğu gibi, zaten yüksek bel ve kısa olması sebebiyle bacak boyunuzu uzatacağından sandaletlerinizle de kombinleyip, rahatlıkla giyebilirsiniz.






Chanel, Cavalli, Dolce&Gabbana gibi modanın öncü markaları 2012 ilkbahar-yaz defilelerinde de bu şortlara yer verdiler. Yukarıdaki işlemeli şort da Balmain defilesinden...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...