30 Ocak 2012 Pazartesi

SURİ' NİN TAHTI SALLANIYOR

Geçen senenin Temmuz ayında dünyaya gelen, Beckham çiftinin minik prensesleri Harper Seven Beckham yabancı basın tarafından yakın markajda. Daha 1 yaşını bile doldurmamış olan Harper Seven, şimdiden kıyafetleri ve aksesuarlarıyla konuşuluyor.


E tabi anne Victoria Beckham olunca, şimdiden bir takipçi kitlesi olması çok doğal. Hatta O'na, Tom - Katie çiftinin kızları Suri Cruise'un tahtını sallayacak gözüyle bakılıyor.





Victoria Beckham tüm alışverişlerinde kızını da beraberinde gezdirmeyi ve onunla vakit geçirmeyi seviyor görüldüğü gibi. Ayrıca Victoria Beckham giydiği kıyafetlerin, kızının giydikleriyle uyumlu olmasına özen gösteriyormuş.





Şimdiden çok büyük bir gardroba sahip olduğu belirtilen Harper Seven'in, annesinin marka ve tasarımcı parçalarına olan düşkünlüğünden dolayı tüm gardrobunun tasarımcılar tarafından oluşturulduğu magazin basınında yer almıştı. Hatta öyle ki, Chole marka çoraplarının fiyatı bile 40 Euro.







Kızının kıyafetleri için binlerce dolar harcayan Beckham çifti, Harper Seven için hiç bir masraftan kaçınmıyorlar. Victoria Beckham bir röportajında kızının pahalı tasarımcılara çok düşkün olduğunu söylemiş, 'Lüks tutkusunun genlerden geçtiğine inanıyorum. Harper' la Prada'ya gittiğimde çok mutlu oluyor,kendini evinde hissediyor' demiş. Ben de basının yalancısıyım=)

Görünen o ki daha bir yaşına bile basmadan moda severlerin yakın takibine alınan Harper Seven' ı, daha bol bol konuşacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...