29 Ocak 2012 Pazar

KUAFÖR ÖNCESİ TREND RAPORU

Saç çoğu kadının en önem verdiği, stil tamamlayıcılarının başından gelir. Fark etmişsinizdir her sene değişik modeller, kesimler, renkler yenilenir durur. Geçen senelerde ortadan ayrılmış, makasla dümdüz kesilmiş küt görünümler revaçtaydı. Ama bu sezonda artık bu görüntüler rafa kalkıyor, elbet bir gün yine geri dönecektir ne de olsa moda geri dönüşleri seviyor. Ama bu sene saçlar Ebru Şallı'nın bu görüntüsünden uzaklaşıyor...


*YANDAN AYRILMIŞ SAÇ MODELLERİ

Yeni sezonun en dikkat çekici saç trendlerinin başında yandan ayrılmış modeller geliyor. 


2012 defilelerini sergileyen çoğu modacı, mankenlerin kıyafetlerine verdikleri önem kadar saçlarına da önem verirler. Söz konusu defilelerde de 2012 için yandan ayrılmış, doğal görünümlü ve katlı saç tercihleri yapıldığını görüyoruz.




Katlı kesimle hareketlendirilmiş saçlar doğal görünüm verilerek şekillendiriliyor. Yani işin püf noktası; kuaförden yeni çıkmış bir görüntüye sahip olmamak aslında. 

*ISLAK GÖRÜNÜMLÜ SAÇ MODELLERİ




İlkbahar - yaz aylarına doğru da sıkça rastlayacağımız görüntülerden biri de ıslak bir görünüm verilmiş saç modelleri. Yine doğal görüntüden ödün verilmemiş görüldüğü gibi...

*DOĞAL VE HAFİF DALGALAR

Bazen dümdüz bir saç görüntüsünden çok sıkılırım ve saçımda bir hareketlilik olsun isterim. Hatta özellikle şu aralar kaşmir kazaklarla düz fönlü saçlarımı hiç uyumlu görmüyorum=) Bu zamanlarda da yine sezonun saç trendi olan, saç uçlarında doğal ve hafif dalgalardan yana kullanıyorum tercihimi. Tarz ve şekil olarak bu şekildeki modellere de sık sık rastlayacağız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...