2 Ocak 2012 Pazartesi

2012 PEPLUMSUZ GEÇMESİN

Herkese sağlıklı, mutlu, huzur dolu, tüm isteklerinizin gerçekleşeceği muhteşem bir yıl diliyorum. Siz 2012'yi nasıl karşıladınız bilmem ama umarım pozitif düşüncelerle, huzurlu bir şekilde, yanınızda sevdiklerinizle beraber girmişsinizdir yeni yıla. Her ne kadar inanmak istemesek de yeni yıla nasıl girersek öyle bir yıl geçiririz inancı var çoğumuzda ne de olsa=) 2011'den mutlu mesut ayrılırken, 2012'nin de geçen seneyi aratmayacak bir yıl olmasını diliyorum kendi adıma. Ayrıca bol bol isteklerim var 2012'den, hepsinin de gerçekleşeceğine olan inancım tam, size de tavsiyem bol bol dileyin, inancınızı kaybetmeyin=)

Gelelim yeni yılın ilk yazısı için seçtiğim konuya; Peplum'laarrrrrr=) 2011-2012 sonbahar-kış sezonunda öne çıkanlardan olan Peplum'lu kıyafetleri bugün beraber inceliyoruz...


Ceketin bel kısmına eklenen ve etek görünümü verilerek tasarlanan Peplum, günden güne yeni tasarımlarla etek ve elbiselerin de vazgeçilmez parçası oldu. Volanlı görüntüsüyle kıyafete ayrı bir hava katması, çoğu bayan için tercih sebebi.


Etek, bluz, ceket, elbise... Hepsinde peplumlara rastlamak mümkün. Ama önemli olan vücudunuzu tanımak, çünkü eğer kalın bir beliniz ya da geniş bir kalçanız varsa peplum modasına uyayım derken moda kurbanı olabilirsiniz. Çünkü kabarık duruşu ile sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterecektir. Yani ince bel ve dar kalçalı bayanlar için ideal bir seçim!



Elbise olarak tercih ettiyseniz kombinlemeniz daha kolay olacaktır. Ancak bluz, ceket gibi tercihleriniz varsa mutlaka kalem etek ya da dar mini eteklerden yana kullanın tercihinizi. Ayrıca peplumlu bluz altına etek tercih etmek istemezseniz de dar pantolonlar arasından seçiminizi yapın. 


Vücut şeklinize uygun buluyor ancak nereden alabileceğinizi düşünüyorsanız, İpekyol, H&M, Koton gibi markalar imdadınıza yetişecektir. Farklı bir stil için, iyi bir seçim bence.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...