9 Mart 2013 Cumartesi

BAHARIN HABERCİSİ


Geçen ilkbahar-yaz sezonunda kendini gösteren, ancak birçok trendin arasında kendisine yeterli ilgiliyi göremeyen çiçek baskıları, daha da güçlenerek geri geldi. Öyle ki koleksiyonlarda büyük bir yer edinmişler. Çiçek baskılara olan ilginizi artırmanızı kesinlikle öneriyorum. Bahara adım attığımız bugünlerde, dolabınız bence bol çiçekli bir yenilenmeyi hak ediyor:) 

Çiçek baskılarından oluşan kıyafet ve aksesuar çeşitlerinden benim favorilerim ve alışveriş listemde ilk sırada yer alanlar, şifon gömlekler ve çiçek baskılarıyla dolu kalem etekler. Bu iki tercih, sizin de en kolay kombin yardımcılarınızdan olabilir. Bir çiçek baskılı şifon gömleği, içindeki patlayan renge sahip bir cigarette pantolon ile, desenli kalem eteğinizi ise sade bir crop t-shirt ile kombinleyebilirsiniz. Hem kolay hem havalı hem de elegant bir görüntüye sahip olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı:)


BLUZ: TOPSHOP, ETEK: MOSCHINO, STILETTO: SERGIO ROSSI, PORTFÖY ÇANTA: ZARA, ALTIN BİLEKLİK: CARTIER, TURUNCU BİLEKLİK: MARC JACOBS

ELBİSE: VICTORIA BECKHAM, AYAKKABI: GUESS, ÇANTA: SAINT LAURENT, BİLEKLİKLER: ALDO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...