18 Mart 2013 Pazartesi

BAHAR KLİŞELERİNİ BOZUYORUZ


En zor mevsimler aslında şu geçiş zamanları. Hatırlayın sonbahardaki halimizi... Yaz bitiyor, havalar soğudu soğuyacak gibi ama tam da soğuk değil. Ceket alsak fazla, t-shirt giysek az. Sıkıntılı dönemlerin en fenası! Ve şimdi bir sıkıntılı zamanların daha giriş bölümündeyiz. Mart kapıdan baktırıyor, tam da güneş yüzünü gösteriyor diyoruz; hop, kara kış geri geldi. Öyle ki daha dün yine kar gördük, inanamadık! Bu zamanlar ne giyip çıkacağımız konusunda bayağı bir kafa karışıklığı yaşıyoruz, ama kesinlikle henüz babet zamanı değil onu biliyoruz. Hele ki siz de en çok ayağı üşüyen, benim de mensubu olduğum kesime dahilseniz, aman diyeyim babetlere merhaba demek için daha erken(Bugün babetlerimle kavuşma günümdü ve bayağı bir donarak eve döndüğümden, bu tecrübeyi dinleyin, üşütmeyin demek isterim:)). 

Peki o zaman hem şık hem farklı bir stil önerisiyle, bu ilkbahar basamağını nasıl atlarız diye düşünüyorsanız, size mükemmel bir önerim var. Günlük sokak modasında, iyice yerini sağlamlaştıran smart-casual tarzının bir destekçisiyseniz, genelde gündüz vakti topuklu ayakkabılara elveda diyenlerden olduğunuz kesin. O zaman size bu yılın baş tacı, bilek kısmında küçük bir pencere ile hoş bir bilek dekoltesi ile feminen ancak metal detayları ve tasarım çizgileri ile maskülen bir havayı beraber bulunduran bir bottan bahsetmek istiyorum. Gözdemiz; Balenciaga botlarla tanışın:)

PARLAK CEKET: MANGO, DERİ ETEK: ALEXANDER MCQUEEN, SİYAH T-SIRT: net-a-porter.com, ÇANTA: ZOE, AYAKKABI: BALENCIAGA

KOMBİN DETAYI;
Asi ama şık bir görüntüde sezonun öne çıkan tüm detayları ile tüm bakışlar üzerinizde olabilir. Deri etek ve parlak renklerin uyumu, zımba detaylı çantaların vazgeçilmezliği ve kaliteyi spor-şık bir hava ile gözler önüne seren Balenciaga botunuz ile özgün bir sokak modasını yansıtıyorsunuz... Sıradan bir basic t-shirt, Bershka' nın zımbalı çantaları ve Mango deri etek ile aynı kombine, daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz.


PANTOLON: RIVER ISLAND, KAZAK: MANGO: ÇANTA: TODS, GÖZLÜK: THE ROW, SİYAH DERİ BİLEKLİK: GIVENCY, SAAT: CASIO, KIRMIZI BİLEKLİK: ANCHOR, BOT: BALENCIAGA.

Kırmızının gücünü, siyah ve gri ile birleştirin. Sinema için gayet uygun bir kombin. Güneşli fakat soğuk günler için de ideal! Pantolonun bir benzerine en son 79 liraya, Mang mağazasında rastladım, bilginiz olsun. Ayrıca bu look' da, botun bitiş yerinden itibaren pantolon boyunun arasında biraz açıklık olmasına dikkat edin, daha stil sahibi bir görüntü olduğunu düşünüyorum.


ELBİSE: FOREVER NEW, DERİ CEKET: MANGO, ÇANTA: CHANEL, AYAKKABI: BALENCIAGA.

Arkadaşlarınız ile buluşacağınız bir cumartesi yemeği için gideceğiniz mekan biraz rahat ise, ancak siz de feminenliği elden bırakmak istemiyorsanız, elbisenizden vazgeçmeyin. Siyah ile en uyumlu renk olan gece mavisini birleştirin, topuklu ayakkabının ağrısını çekmeden, şıklığınızdan da ödün vermeden, eğlenmenize bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...