16 Ocak 2013 Çarşamba

GÖZDE ALIŞVERİŞ SİTELERİM

Online alışveriş günden güne tercih edilirliğini arttırmakta. Birçok mağazaya uzaklığımız bir tık olunca, üstelik internetteki satış fiyatlarının normal mağaza satış fiyatlarına göre daha da uygun olması bu sektörü daha da cezbedilir kılıyor. Şu sıralar çok sık tercih ettiğim online alışveriş sitelerini merak edenlerle iletişim halinde olduğum için, bugün de bu siteleri sizinle paylaşmak istedim. Bu arada belirtmek isterim ki online alışverişte en çok tercih ettiğim ürünün başında ayakkabı geliyor. Bu nedenle en fazla ziyaret ettiğim siteler online ayakkabı satış siteleri.


Elle, Steve Madden, Chole, Alexander McQueen gibi birçok markayı bir arada bulabileceğiniz bir cennet. Üstelik indirimli!


Mükemmel bir kahraman! Sitesinin adı gibi davetiniz bol ama elbiseniz yok ise en büyük yardımcınız olabilir. Üstelik birçok ünlü tasarımcının elbisesine sadece uygun bir kira parası vererek iki günlüğüne sahip olabilir, davette ışıl ışıl parlayabilirsiniz. Hem bütçeden hem de dolabınızdaki yerden tasarruf etmek için kurtarıcı bir site olan davetcokelbisemyok, özellikle düğün, mezuniyet, özel davet gibi organizasyonlara gidecek ama marka ya da özel tasarım elbise giymek isteyenler için hoş bir site. Üstelik sitede ikinci el marka çantalar da satılıyor.


İvana Sert' in ayakkabı sitesi olan Butigo, hoş modelleri uygun fiyatla satması ile büyük bir tercih sebebi. Özgür Masur'un da aralarında bulunduğu stilistler size uygun modelleri seçmenizde yardımcı oluyor.


Yeni keşfettiğim bir site, ama şık elbise modelleri ve hoş topuklu ayakkabı modelleri ile hemen ilgimi çekti. Giyim ve aksesuar adına ne varsa hepsini aynı sitede toplayan Modagram' da birçok markayı bulabilir, uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.


Kozmetik alışverişi için gözde sitem diyebilirim. Özellikle YSL' nin Touch Eclat' in indirimli satışta olması ile daha da gönlümü fethetti diyebilirim. Parfümden, makyaj malzemelerine, bakım ürünlerinden, bakım aksesuarlarına hepsini bulabileceğiniz Miss Pera'yı siz de çok seveceksiniz.


Tam bir takı cenneti denilebilir. En uygun fiyatlı takılardan, en özel takılara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan site, hızlı ulaşımı ile de sizi heyecanlandırmadan ürününüze kavuşturuyor.


En gözde markaların buluşma noktası Beymen Blender mağazası, online satışı ile imdada yetişiyor. Özellikle ayakkabı ve çantada kalite arayanlar için belirtmek isterim ki şu ara Büyük Beymen İndirimi başladı. Gözümüz aydın:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...