3 Kasım 2012 Cumartesi

BOLLUĞUN YÜKSELİŞİ

İncecik bir beliniz, dar bir kalçanız olabilir. Aylarca spor salonundan çıkmayıp yok ettiğiniz ve gurur duyduğunuz bir karnınız da olabilir. Ama bu 'Small' bedene sığan vücudunuzu, daracık kıyafetlerin içinde gösterme devri maalesef kapandı. Devir 'oversize' devri! Ve bu durumda daracık üstlerinizi spor salonuna saklamak zorundasınız=)


Hatırlarsınız geçtiğimiz senelerde tanıştığımız 'boyfriend jean'lere büyük bir rağbet gösterip, skinny jeanlerimizi bir kenara atmıştık. Maskülen bir havaya büründüren bu jeanler hemen ilgimizi çekmiş, erkek arkadaşlarımızla blazerlardan sonra jeanleri de böylelikle paylaşır olmuştuk. Şimdi de 'oversize' denen bu akımla maskülen ve feminen bir stili birleştirip bir çekicilik yaratıyoruz. amaç zıtlıkları bir arada bulundurup bir uyum yakalamak!



'Oversize' trendi büyük, gösterişli, bol ve dökümlüyü ifade eden her şeyi bünyesinde barındırıyor. 'Az çoktur' klişesini bilirsiniz. Çoğu zaman dekoltede bu klişeyi çok kullanır, sırt-gögüs ve bacak dekoltelerini asla bir arada kullanıp iticilik yaratmayız. Çünkü biliriz ki tek ve minimal bir dekoltenin yaratacağı yerinde etkiyi, çok dekolte vererek basitleştirmeyiz. Aynı durumu 'oversize' için de uyguluyoruz. Genellikle sweatler, kazaklar ya da kabanlarda seçtiğimiz bu trendi, daha feminen parçalarla; örneğin bir skinny jean ile, bir etekle ya da bir stiletto ile birleştirerek feminen havamızı koruyoruz.



Yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta var ki o da büyük ve bol bu parçaları, üstünüzden dökülen bir tarzda seçmemek gerektiği. Yani erkek arkadaşınız ile aranızda kilo farkı çoksa onun kazağına göz dikmeyin=) Kendi bedeniniz olan fakat bol kesimle tasarlanmış üstler, aslında sizin tercihiniz olması gerekenler. Yani normal bedeninizden, 2 beden büyük kıyafetler değil.



Kış aylarında, bir yandan sıcacık tutacak bir yandan da sokak stilimizin kurtarıcısı olacak oversize kıyafetlerle size şimdiden mutluluklar dilerim=) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...