16 Kasım 2012 Cuma

AYAKLARDA ASİLİK

Bu hafta sizlerle yeni gözdemiz 'biker bot'lardan bahsedeceğim. Düne kadar böyle bir bota hayranlık duyacaksın, ayakkabı dolabına ekleyeceksin ve bütün kış ayağından çıkarmamayı düşüneceksin dese hoş bir kahkaha atar, kendisiyle eğlenirdim=) Ama stil o kadar değişken, zamana göre gelişen ve zevklerin her sezon değişebildiği düşünüldüğünde, dönem dönem yenilenen bir şey ki bikerlere hayran bıraktı beni. O yüzden bu sene giymeyi istemediğiniz parçaları atmayın, gün gelir onlar canınız olabilir=) Neyse biz konumuza geri dönelim, biker botları sizinle buluşturalım.




Asi bir havası olan bu botlar, kış sezonunda öne çıkan çiviler, zımbalar, payetler ve ışıtılarla tasarlanıp beğenimize sunulmuş. Hemen hemen tüm ayakkabı mağazalarında ve ayakkabı da tasarlayan giysi mağazalarında satışta. Rastlamamanız neredeyse imkansız!





Bacak boyunuza göre uzunluklarına karar verebilirsiniz. Kıyafetlerinizi ve zevkinizi düşünürek de zımbalı detaylara sahip olanlar mı yoksa düz renktekiler mi sizin olsun, ona karar verin! Özellikle skinny pantolonlar ya da mini şortlarla çok yakıştığını belirtmek isterim. Ayrıca siyah biker botların diğer renklere göre kış sezonu için daha kullanışlı bir renk olduğunu düşünüyorum. Siyah skinny pantolonlarla beraber giyildiğinde bacak boyunuz uzayacak, stilinize hoş bir hava katmış olacaksınız.



Ve son olarak sizin için biker botlar ile bir kombin yaptım. Bu kombin ile hafta sonu sinema için hazırsınız!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...