17 Aralık 2011 Cumartesi

KÜRK AŞKI

Kış biraz gecikti sanırım bu sene. Geçen sene bu zamanlar dışarıda donarak öleceğimi düşündüğüm zamanlardı ama bu hafta başı neredeyse t-shirt giymeyi bile düşündürecek bir yaz havasıydı resmen. Ama neyse duyduğuma göre önümüzdeki günlerde artık hasret kaldığımız(!) kış havalarına kavuşuyormuşuz. Bu nedenle size biraz, tekrar trendi yükselen kürklerden bahsetmek istiyorum. Derece düştükçe kürklerimize daha da bir sarılacağız gibi...


Çizmeler, eldivenler ve kış aylarına dair ne varsa hepsine çok yakışan bir şey varsa o da kürkler. Sıradan bir kot, basic bir üst, çizme vee sıradan giyiminizi şıklaştıracak bir detay; kürk ceketler. Hem sıcacık kalıyorsunuz hem de tatlı bir görüntü sergiliyorsunuz, daha ne olsun!





Geçen sezon kürk yelekler daha revaçtaydı ama bu sezon kürk ceketlere daha sık rastlayacağız. Çoğu mağaza da bu trendi destekler gibi raflarında kürk ceketlere yer vermiş, bu yüzden eğer hala bir kürk ceketim yok diyorsanız bulmanız zor olmayacak.




Kürk detayları tabi ki sadece ceketlerde görülmüyor. Ayrıca vazgeçemediğimiz atkılarda da kürk etkisi var.


Bu arada benim tercihim suni kürklerden yana olduğunu belirtmek istiyorum her ne kadar gerçek kürk dışındakilerin kötü bir görüntü verdiğini düşünler varsa da ben, polyester gibi itici bir görüntü verenleri değil ama hiç göz yormayan ve sıradan olmayan, şık suni kürklerden yanayım hala.

EC FASHION AND TREND ÖNERİSİ

  • Kürk ceketlerinizi: deri siyah tayt ya da skinny jeanler, bootieler, deri ya da süet eldivenler ve retro gözlüklerle kombinlemeniz güzel olacaktır. 
  • Kürk atkılar ise bu sezon eminim vazgeçilmeziniz olacaktır. Kot-çizme-kaban üçlüsü için uyumu tartışılmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...