20 Aralık 2011 Salı

İSMİNİZ ÇANTANIZDA

Çantada devleşen bir marka olan Louis Vuitton'dan bahsedeceğim bugün size. Çanta tasarımlarıyla vazgeçemediğimiz ve her kadının sahip olmak istediği bir marka Louis Vuitton. Bu talebin sorumluluğu da yüksek tabi ki, kullanıcı her daim bir yenilik bekliyor. Ve Louis Vuitton yine beklentileri karşıladı, marka müşterilerine çantalarını kişiselleştirme fırsatı sunuyor bu sezon. 


LV çantanıza isminizin baş harflerini yazdırarak kişiselleştirmeniz mümkün. İstediğiniz çanta modelini belirledikten sonra dilediğiniz renklerle de çantaya çizgiler ekletebiliyorsunuz. Böylece LV çantanız sadece size özel oluyor, bir eşi daha olmayan bir çantaya sahip oluyorsunuz.


El emeği ile çantaya işlenen isminiz, özel boyalar sayesinde çanta yaşadıkça hiçbir zarar görmeden kalıyor. Kişisel çantalara sahip olmak isteyenler ilk olarak çanta modelini seçiyor daha sonra da mağazalardaki bilgisayardan tasarlayıp siparişini verebiliyor. Fiyatlandırma yapılırken siparişin verildiği yerin, markanın üretim yeri Amerika'ya olan uzaklığı da göz önünde bulunduruluyor. 



En iyisi de bavullarda böyle bir kişiselleştirmeye gidilmesi. Büyük bavul ve seyahat çantalarında daha da bir gösterişli duruyor.





Mon monogram olarak adlandırılan bu uygulama, Türkiye'de Nişantaşı ve İstinye Park Mağazalarında mevcut. Eğer böyle bir çanta için kesenin ağzını açarım diyorsanız, Louis Vuitton' a bir uğrayın derim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...