5 Ekim 2012 Cuma

JEANLERİN PABUCU DAMA

Erkeklerin pantolon tercihlerinde jeanler baş köşeyi doldurur her zaman. Ama bu klişeyi değiştirmek ve hem rahatlığı hem şıklığı ile göz alıcı olmak için beylere bu haftaki önerim kanvas pantolonlar. Özellikle Amerika'da en çok tercih edilen 'Khakis' olarak da adlandırılan bu pantolonlar, kumaş çeşitlerine göre yaz ve kış mevsimlerinde rahatça giyebileceğiniz, ayakkabı ve üst tercihleriniz ile ciddi bir görüntü ya da salaş bir görüntü yakalayabileceğiniz zamansız parçalar.



Renk olarak da çok geniş bir skalaya sahip olması kanvas pantolonları tercih sebebi yapıyor. Fiyat aralığı çoğu pantolonda olduğu gibi en düşükten yüksek fiyatlara kadar devam ediyor. Ama bana soracak olursanız kilo değişiminiz olmadığı müddetçe uzun süre kullanabileceğiniz bir kanvas pantolon edinmenin dolabınız için sağlıklı bir yatırım olacağı inancındayım. Bu nedenle kaliteli kanvas pantolonlara yatırım yapmaktan çekinmeyin. Modaları hiçbir zaman geçmiyor çünkü...





Üzerinizde fazlalık gibi durmayan, rahat ettiğiniz bir pantolon evet sizin pantolonunuz! Çok bol olmayan, paçalara doğru daralan modeller de şu ara revaçta olduğundan kanvas pantolonunuzun kalıbını da bu şekilde tercih edebilirsiniz. 


Kanvasların altında ise bana göre göre en şık duran ayakkabı yeni sezonun gözdelerinden Oxford ayakkabılar. Hafif yüksek tabanlı, süet ve bej tonlarındaki Oxford'ları gördüğüm her mağazada, erkekleri kıskanmıyor değilim:)

Zara, GAP, W Collection, Damat Tween mağazaları kanvas pantolonları rahatça bulabileceğiniz mağazaların başında geliyor. Size sadece giymek kaldı=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...