12 Ekim 2012 Cuma

TREND RAPORU

Sonbahar için alışverişe çıktıysanız eğer, kendilerine yabancı değilsiniz. Hemen hemen her mağazada rastladınız ve göz aşinalığı oldu bile, eminim. Ben bunu neyle kombin yapıp da giysem deyip, nasıl bir tarz için daha uygun olur acaba diye düşünüp, şöyle bir kararsızlığa düşüp askısına geri bile bırakmış olabilirsiniz. Evet,  onlar bu sezon dolabınızın olmazsa olmaz parçaları; tüvit ceketler. 


Ceketlere adını veren tüvit, aslında bir kumaş türü. Normalde yüzde yün ile karıştırılıp hazırlanan bu kumaş, şimdilerde maliyetten kısmak amacıyla mıdır bilinmez %100lük kısmının tamamını yüne ayırmıyor. Rastladığınız tüvit ceketlerin etiketlerini okuyun, fark edeceksiniz. Tüvit bir kumaş türü olduğundan sadece ceketlerde rastlanılmıyor. Ama etek ya da pantolonlarda ceketler kadar stil sahibi ve hoş durduğunu düşünmediğimden, size sadece tüvit ceketleri önermek istiyorum. 



Kırpılmış bir görüntü ile değişik bir hava yaratan tüvit ceketler, kesinlikle çok havalı bir duruşa sahip. 'Smart casual' bir tarza sahip, türkçeye 'spor-şık' olarak çevirdiğimiz bir tarzınız varsa bu ceketler kesinlikle sizin olmazsa olmazlarınızdan bir parça olmalı. Sizin için zamansız bir parça! Kaliteli bir cekete sahip olursanız, iyi bir yatırım da yapmış olursunuz, benden söylemesi.




Asimetrik kesimleri, pullu-payetli-boncuklu detay eklemeleri, yaka veya cep kısımlarında tercih edilen deri detayları tüvit ceketleri sadelikten kurtarıyor. Böylelikle tam yaşımıza uygun bir hale geliyorlar. 
 


Danteller, dar pantolonlar, deri taylar, mini etekler ve stilettolar ile muhteşem bir uyum yakalıyorlar. Rengarenk seçenekleri ile de tarzınıza ve renk tercihinize uygun seçimler yaparak tam sizlik bir görüntü ortaya çıkartabilirsiniz. Bordo, yeşil, gece mavisi ve tatlı pembeler benim gördüklerim arasında... Tercih size kalmış.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...