25 Temmuz 2012 Çarşamba

HEM KOLAY HEM HAVALI

Görselliğin giderek abartıdan uzaklaşan trendlere yönelmesi, bizi özensiz izlenimi yaratan ama bir o kadar da  hoş bir stile yaklaştıran bir tarza itiyor. Doğal olarak, makyajdan giyime kadar bu özensiz şıklık akımının içinde buluveriyoruz kendimizi. Bu akımın en önemli tamamlayıcılarından olan saçlar ise yıllar öncesinin abartılı, bol krepeli, lüle lüle ya da kabarık havasından çok çok uzak. Ya tamamen düz bir fön ile doğal akışına bırakılıyor ya da hafif bir dalga verilerek hoş bir hacim kazanılması sağlanıyor.


Victoria's Secret'ın ünlü mankeni Rosie Huntington da tam da saçlarında bu hacimli kıvrımları tercih edenlerden. Rahat ve havalı duruşunda saçlarının etkisi de kuşkusuz çok büyük.


Gelelim bu saçların nasıl bu hale gelebildiğine. Çünkü hafif dalgalı saçlara bizim günlük hayatta çok sık rastladığımız o ince maşalarla ulaşmak mümkün değil. Kullanmanız gereken maşa türü, tam da yukarıdaki resimde görülen ebat olarak diğerlerinden kalın olan bir maşa. 


Saçınızı kuruttuktan sonra kalın bir tutam alın, saç uçlarına doğru(saçın tamamen dibine getirmeden) maşayı sarın, biraz bekletip açın. Tüm saçı bitirdikten sonra da öne atıp karıştırın. Ve sonuç;




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...