19 Ağustos 2012 Pazar

MUTLULUK VEREN TAKILAR

Bir bayram sabahından hepinize günaydın:) Şeker gibi tatlı, renkli, mutlu ve en önemlisi de sevdiklerinizin yanınızda olduğu çok güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. Yine birazcık aradan sonra buluşabildik sonunda. Hazır tatili bulmuşum, bayram ziyaretleri arasında sizinle de bir bayramlaşmadan geçmeyeyim dedim, hemen kuruldum bilgisayarın başına. Bu güzel bayram gününde de size güzel bir haber vereyim, iki tatlı takı tasarımcısının yepyeni markasını sizlerle buluşturayım o halde...İşte takı kutunuzda yer almaya talip, yeni yeni adımlar atmaya başlayan bir marka; BiA...



İki yakın arkadaşın takı sevdasıyla başlamış bu girişim... Bir süre sonra takı alışverişleri için istedikleri modelleri bulamamaları, onları kendi aksesuarlarını yaratmaya itmiş. Sevilen ve yakın çevreleri tarafından beğenilen bileklikleri böylece onları BiA adı altında birleştirmeye itmiş. Bir yandan başarılı bir üniversite hayatı devam ettirirken, bir yandan da değişik fikir ve konseptleri yaptıkları aksesuarlara aktarmaya devam ediyorlar.




Kaliteyi ve uygun fiyatı aynı çatı altında buluşturmayı başaran BiA, özellikle geride bırakmaya hazırlandığımız bu yaz için hazırladıkları koleksiyonda renkli, eğlenceli ve ışıltılı bir konsept tercih etmiş. Genç ruha sahip, bakımlı ve zevkli bayanlara hitap ediyor BiA. Özellikle bu yazın trendi renkli bileklikler, BiA severlerin ilk tercihi.



Uygun fiyatlı ve güzel seçeneklerden oluşan yaz koleksiyonlarına göz atmak için facebook  veya twitter adreslerini takip edebilir, beğendiklerinizi vakit kaybetmeden sipariş edebilirsiniz...Sonbahar-Kış koleksiyonları için şu ara hararetli bir çalışma içinde olan BiA' nın tasarımcıları İlayda ve Bensu' ya bu yepyeni çalışmalarında başarılar diliyorum. 


Sevdiklerinize toplu mesaj atmadığınız, uzakta olanlarla seslerini duyup arayabildiğiniz, yakında olanlarla ise sarılıp kucaklaşabildiğiniz sevgi dolu bir bayram diliyor tekrar bayramınızı kutluyorum... Bodrum'dan deniz kokulu sevgiler hepinize...:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...