19 Temmuz 2012 Perşembe

BİRİ SPERRY Mİ DEDİ?

Bodrum nasıl sıcak nasıl sıcak! Yanıp kavruluyoruz anlayacağınız. Tabi şimdi kış aylarındaki yazımı okuyup hatırlayanlar içlerinden söyleniyor olabilirler, kışın 'hadi yaz gelsin, hadi yaz gelsin' diye söyleniyordun şimdi yazdan da şikayetçisin diye. Ama ne yapalım efendim, insanoğlu işte; nankör=)

Şu aralar fark etmişsinizdir bloga pek vakit ayıramıyorum. İş hayatına adapte olamadığımdan, blogu da iş ile beraber yürütebilmeyi henüz başaramadım. Bu aralar yayınların gecikmesi de bu yüzdendir maalesef=( Çalışmaya bu kadar kendimi kaptırmışken, giyim ve alışveriş algım da o yöne doğru akıyor tabi doğal olarak. Bu yüzden ne zaman alışverişe çıksam artık sandaletlere değil, işte giyebileceğim daha rahat ve kapalı ayakkabılara takılıyor gözüm. Şimdi de gözümün takıldığı favori loaferlarımdan bahsetmek istiyorum size...




Hem erkek hem bayanlara özel modelleri olan Sperry marka ayakkabılar çok rahat. Ayrıca bu senenin modası bileği açıkta bırakan pantolonlar ya da kot şortlarla gayet rahat bir şıklık yaratabilirsiniz.



Bodrum'da, Bodrum Marina'daki StoneRock mağazasından bu şirin ve 'smart casual' adı verilen stilin tamamlayıcısı olan bu Sperry ayakkabılara ulaşabilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...