17 Mart 2012 Cumartesi

ONLARIN DA Bİ' MODASI VAR

Evet bu yazıda bir değişiklik yapıyoruz ve bu yazıyı erkeklere ayırıyoruz. Geçen hafta blog hakkında konuştuğum bir erkek arkadaşım 'niye hep kızlar hep kızlar, biraz da erkek modasını, trendlerini yaz da bilgilenelim' deyince ben de bu çağrıya kayıtsız kalamadım, bir araştırmayla bu yazıyı hazırladım=) Her ne kadar erkeklerin moda ya da trendle bizim kadar alakalı olmadıklarını bilsek de önemli olan bir stil yaratmaksa bunun tabi ki kadını-erkeği yok. Ayrıca bu senenin erkek kıyafet trendlerini bilmek bize de yarıyor çünkü ne de olsa babamıza, erkek arkadaşlarımıza, sevgililerimize bir şekilde alışveriş arkadaşı oluyoruz mutlaka. Neyse sözü fazla uzattım, bakalım 2012 için erkek modası neler söylüyor?

1. BLAZER CEKETLER

Erkelerden ödünç aldık ama onların yeri beylerin dolabı! Bu sezon spor dokunuşlar bulunan tasarımlarıyla blazer ceketleri daha da çok göreceğiz. Maskülen bir hava katan, dik omuzlar ve düzgün bir sırt görüntüsü yaratan blazerlar, erkek modasında başı çekenlerden. Akşam ya da gündüz rahatlıkla kullanılabilecek zamansız parçalar!







2. RENKLİ PANTOLONLAR

Tek renge sıkıştırılan erkek pantolonları yerini renk renk pantolonlara bıraktı. Özellikle mavinin tonları renk olarak kullanım ve kombin kolaylığı açısından en çok tercih edilen renklerden.




3. KIŞIN VAZGEÇİLMEZLERİ

Kış yavaş yavaş biterken, sezon sonu indirimleri de alışveriş için iştah kabartıyor=) Bu ara dolabınızda bulunmayan ama önümüzdeki kış için mutlaka olmazsa olmaz denilenleri almak için, şu anki indirimler bulunmaz bir nimet! Peki soğuk kış günleri için bu sezon erkeklerin vazgeçemedikleri, önümüzdeki kış da yine erkeklerin tercihleri arasında gösterilecek olanlar neler mi? Tabi ki deri eldiven ve hoş kesimli kabanlar, trençkotlar...









4. AYAKKABI

Bir ara fazlaca gördüğümüz beyaz ayakkabı furyası yerini beyaz tabanlara bıraktı, üstleri renkli tabanları beyaz spor ayakkabılar hem şık hem de gündelik kullanım için çok uygun.

Topuklu ayakkabılarda kırmızı tabanların mucidi Louboutin, koleksiyonunda erkek ayakkabılarına da yer vermiş. Tabanlardaki kırmızı dokunuş mükemmel durmuyor mu sizce de?






İlkbahar-yaz aylarında kapalı spor ayakkabı görmek istemeyen beylerin tercihi bu sezon da loaferlardan yana! Şort ya da pantolonların altına giyilen loaferlar ile hoş bir stylingin buluşumu şık bir görüntü yakalamanızı sağlayacaktır. 



Spor ayakkabıdan yana tercihini kullanmak istemeyenler içinse oxford ayakkabılar imdada yetişiyor. Özellikle aşağıdaki Steve Madden'in yeni koleksiyonundaki hem bayan hem de erkekler için hazırladığı rengarenk tabanlı oxfordların süetle buluşması tek kelimeyle muhteşem! Tarz sahibi erkelerin kendilerini raflardan kurtarmalarını bekliyorlar=)


Ve son olarak ayakkabıya yeni bir bakış getiren TOMS ayakkabılar. Kız-erkek kimde görsem bayılıyorum, gerçekten. TOMS'ların daha da tanındığı ve kullanımının yoğunlaştığı bu sene, bu ayakkabıları çok sık göreceğiz. Bu ayakkabılar içinse google'a TOMS yazıp bulabileceğiniz sıradan bir resim kullanmak yerine, giyim tarzına bayıldığım bir arkadaşımın TOMS'larıyla olan bir resmini paylaşmak istedim, bence doğru bir seçim oldu, kombin için kopya çekilebilir:)





** Fotoğrafını kullanmama izin veren arkadaşım Mustafa'ya çok teşekkür ediyorum:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...