27 Mart 2012 Salı

BAHAR REHBERİ

Bahar geldi sonunda! Güneşi özlemiştik gerçekten. Biraz nankör müyüz onu da bilmiyorum, çok sıcak olunca kış gelsin kar yağsın; çok soğuk olunca da yaz gelsin güneş-kum-deniz takılalım diye bakıyoruz. Ama sonuç olarak bu güneşi özlediğimiz gerçeğini değiştirmez. Güneşi görür görmez, bakıyorum sokaklara hemen giyim tarzları bahara döndü, rengarenk, cıvıl cıvıl oldu her yer! Eğer her sezon başı dolabınızı bir elden geçiren, neye ihtiyacınız varsa o sezonun trendlerine uygun ihtiyaç alışverişi yapan bilinçli gardırop düzenleyenlerden iseniz, sizin için bir rehber yazım var. Bu ilkbahar-yaz koleksiyonunda neler revaçta, hangi parçalar öne çıkıyor, buyrun bakalım.

*RENGARENK*
Neon renkler geri geldi! Renkli pantolonlar yine ön plana çıkıyor. Ama bu renkler artık sadece pantolonlara özel değil, çantalar, ayakkabılar, bluzlar hepsi rengarenk. Ayrıca artık şu renk bu renk ile uymaz diye de bir klişe ortadan kalkıyor. Örneğin bundan 3 sene önce pembe ile turuncu asla birlikte giyilmez o da ne, derdim.  Ama şimdi tamamen farklı düşünüyorum. Kumaş uyumu ve gözünüze hoş gelen renklerin uyumunu birleştirin korkmadan giyin, bu sene sizin seneniz:)




*ÇİÇEK DESENLER*
Bahar geldi çiçek açtık modundayız, kıyafetlerimize de bunu yansıtıyoruz. İri çiçek desenleri pantolonlar, bluzlar, elbiseler kısacası her yerde...







*KISA ÜSTLER*
Düzgün bir vücudunuz var, karın bölgenizde hiç bir fazlalığınız yok. Tamam bu yaz tam size göre bir üst modeli var! Kırpılmış üstler, kesik üstler, kısa üstler ne derseniz deyin. Yüksek bel ile kombinlenen ve göbeği hafif açıkta bırakan bluzları bu sene bol bol göreceğiz.




*SİYAH BEYAZ ASALETİ*
Siyah-beyazın hükmü hala devam ediyor. Kurtarıcı ve her daim şık olan bu iki renk, ilkbahar-yazda da vazgeçilmezimiz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...