21 Kasım 2011 Pazartesi

YİNE YENİDEN UGG

Dolu dolu bir vize haftasını atlattıktan sonra; vizelerin bitmesinin vermiş olduğu rahatlık ve gribal enfeksiyona yakalanmış bünyemin vermiş olduğu ağırlık arasında bir karmaşa durumundayım. Sınav zamanlarını seviyorum aslında, yanlış anlaşılma olmasın sınavlar değil de o haftadaki fakültenin kalabalığı, bir yandan göz ucuyla notları tekrarlarken diğer yandan kim ne giymiş diye etrafa bakıp kız kıza çekiştirmek eğlenceli=) 'Kadınlar erkekler için değil, diğer kadınlar için giyinir'  derler gerçekten doğrudur, önceki cümlemde de destekledim, gördünüz. 

Malum havalar soğudu, vazgeçemediğimiz sıcacık UGG'larımızı giyilmek üzere çıkardık dolabımızdan. Bizim fakültede de doğal olarak çoğu kızın ayağında bu çizmelerden mevcuttu, bol bol rastladık. Biz kız kıza UGG'ları çekiştirirken arada mevzuya birkaç yorumla dahil olan erkek arkadaşlarımızda da bir UGG düşmanlığı almış başını yürümüş resmen. Yok efendim o neymiş öyle palyaço gibi kocaman ayaklar... 'Hayır ama onlar çok sıcak tutuyor', 'ama öyle değil cidden çok rahat', 'her şeye uyduruyoruz çok da güzel duruyor benceee' dediysek de onlar sevmemekte ısrarlı, gerçi sadece bizimkilere özgü bir durum değil sanırım erkekler kış gelince 'Eyvah UGG'lar' diye dertlenir olmuşlar, sosyal medyada çok sık bu tarz yorumlara rastlıyorum çünkü bu aralar. Kim ne derse desin UGG'larımı seviyorum onlarla mutluyum=) Ama giyerken yapılan kombinler, bazen beni bile bu çizmelerden nefret eder hale getiriyor. 

Geçen senelerdeki gibi çılgınlık derecesinde bir rağbet olmasa da hala çok sık gördüğümüz bu botların UGG markası altında tanınmasından sonra birçok sahtesi de piyasaya sürüldü. Gerçek marka fiyatlarının da bir hayli yüksek olması sahtelere olan rağbeti arttırsa da, gerçeklerinin rahat tabanları ve yaz-kış ayağınızı terletmeden normal ısıda tutabilmesi gibi özellikleri hala tercih sebepleri arasında. 

YANLIŞ X         
                                                       

DOĞRU 

Eşortman veya bol kotlar yerine skinny jeanler ve üstüne bol kazaklar tercih etmek yerinde bir kombin olacaktır.


Yağmurlu havalarda giyilmemesi gereken UGG'lar için kot etekler de uygun bir kombin. Kalın örgü çorap ve kot etek uyumlu bir görüntü sergiliyor.





Renkli çizmelere de alışamadım bir türlü, benim hoşuma gitmiyor. O yüzden renk tercihlerim de bej ve kahve tonlarından yana. 


En iyi kombin ise beyaz skinny jean ile yapılan kombinler. Bol kazaklar, beyaz skinny jean ve bej/kahve tonlarındaki UGG'larınızla günlük hayattaki şıklığı yakalayabilirsiniz.

BENZERLERİ

UGG markasının bir benzeri ve güzel ürün yelpazesine sahip bir diğer marka da EMU. Modelleri görmek için zizigo 'yu tıklayıp fikir edinebilirsiniz. 

NOT: Eğer bacak boyunuz kısa ise bu botları tercih etmemenizde yarar var, kalın bir yapıda olduğu için boyunuzu daha da kısa gösterecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...