22 Kasım 2011 Salı

AJDA PEKKAN FOR TWIST

Biraz geç kaldım bu haberi vermek için ama paylaşmadan geçseydim de içim hiç rahat etmeyecekti. Ben bilmem kaçıncı sınavımla boğuşurken, muhteşem bir koleksiyon 16 Kasım'dan itibaren Twist mağazalarında görücüye çıktı. Bilenler bilir, Twist'in koleksiyonları ve ürün yelpazesi her zaman kaliteli ve şıklıktan ödün vermeyen parçalar olmuştur. Benim de vazgeçemediğim mağazalardan bir tanesidir Twist. Geçen yaz sezonunda hatırlarsınız yine Ajda Pekkan ile bir iş birliği yapıp Ajda Pekkan For Twist adı altında yaz sezonuna damga vuracak kreasyon ile karşımıza çıkmıştı. Büyük ilgi gören bu kreasyon Twist'in profesyonelliği ve Ajda Pekkan'ın zevkli tasarımlarıyla birleşince ortaya güzel bir iş çıkmıştı. Şimdi 2011-2012 Sonbahar-Kış sezonu için de bir koleksiyonla karşımızda, Ajda Pekkan For Twist.


Yukarıdaki kolları işlemeli parka, koleksiyonun dikkat çeken parçalarından.



Saçaklı ve vatkalı bluz, deri pantolon ile kombinlenmiş.


Siyahın asaleti ancak bu kadar iyi yansıtılabilirdi. 




Sırt dekoltesine sahip bu kırmızı kazağın koyu rengi de mevcut. Sezonun öne çıkan örgü trendi yansıtılmış.


Ve bayıldığım bir parça daha! Parmak dekolteli bootie'ler ya da stilettolarla da çok yorulmadan süper bir kombin yapılabilir. Yılbaşı gecesi giymek için, aklımdaki kıyafetler arasında yerini aldı bile=)

Bu muhteşem koleksiyon 16 Kasım'da mağazalarda görücüye çıktı. Eğer bulunduğunuz şehirde bir Twist mağazası yoksa üzülmeyin, 1v1y 'de online alışveriş için koleksiyon satışa çıkarıldı. 

Ayrıca koleksiyonun tanıtımı çerçevesinde, Ajda Pekkan 22 Kasım'da Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi, 26 Kasım Ankara Gordion AVM'de, 27 Kasım'da Trabzon Forum AVM'de ve 29 Kasım'da da Gaziantep Sankopart'ta olacak. 

Eminim birçok parça beğeninizi kazanacaktır!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...