18 Ekim 2011 Salı

DÜĞMELERE NELER OLUYOR?

Evet, düğmelere bir şeyler oluyor ve sezonda artık öyle açık saçık, göğüs dekolteleri ortada görüntüler, arşivlere kaldırılıyor. 2011-2012 sonbahar/kış sezonunda düğmeler boğazdaki son düğmeye kadar ilikleniyor=)


Sezonun önde gelen trendlerinden olan minimal tarzlar ve asalet yansıtan kesimler vitrinlerdeki yerini aldı. Bu akımın bir ucu da gömleklere dokundu. 




Gerçi her ne kadar sivri yakalı gömleklerin yakaları iliklendiğinde maskülen bir hava yaratsa da, genel itibariyle stilimize asil bir zerafet katıyor gerçekten. Zaten maskülen esintiler de hala modayı sallamakta, o yüzden maskülen tavırlara devam!=)



Bu tarz gömlekleri, blazer ceketler ve diz altından itibaren genişleyen paça kesimine sahip pantolonlarla yukarıdaki gibi kombinleyip giyebiliriz.


EC FASHION ÖNERİSİ

Biraz sadelikten çıkıp, iliklediğiniz gömleklerinize değişik bir hava katmak istiyorsanız eğer size bir önerim var. Bu sezonun trendlerinden biri olan büyük kolyeleri, gömleklerinizle kombinlemeniz mümkün. 

Sizin için oluşturduğum örnek eşleştirmeye bir bakın,


Beyaz kapalı yaka gömleğinizin etrafına kıyafetinizle uyumlu kolyenizi, direk yaka dibine, yakanızı çevreleyecek şekilde takıyorsunuz. Kolyenizin içinde olan detaylarla uyumlu çanta ve ayakkabılarınız, günlük kullanım için rahatlığından vazgeçemediğimiz kot pantolonunuzla da kombininizi tamamlıyorsunuz. Görüldüğü gibi trendleri takip eden bir stil oluşturuldu bile! 


Ünlü isimlerden Elizabeth Olsen da bu tarzı benimseyenlerden. Ve gerçekten şık duruyor öyle değil mi? Deneyin derim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...