28 Mayıs 2013 Salı

PLAJA HAZIR MISINIZ?

MUDO, 89.95TL

Deniz-kum-güneş planlarını benim gibi bolca hayal eden varsa, deniz için alışveriş listesi çoktan hazırlanmıştır diye düşünüyorum. En önemli plaj gereksinimlerinizi tamamlamak istiyorsanız, alışverişe çıkmadan önce yaptığım ufak çaplı model ve fiyat araştırmalarına bir göz atabilirsiniz. İlk olarak, içine dünyaları doldurduğum, genelde ağzını kapatmakta bir hayli zorlandığım, hatta her sezon bu sebeple iplerinden ayrılan saplarının başıma bela olduğu plaj çantaları ile araştırmamıza başlayabiliriz:) 10 liradan 1.500 liraya ulaşan bir çeşitlilik hakim, gerisi bütçeye, zevke ve tercihe kalmış:)



Bana soracak olursanız, deniz için hasır çantalar her sezon favorim oldu. İki sezondur da plaj için aldığım hasır çantalar Mudo' dan. Gayet de memnunum diyebilir ve size de önerebilirim. Bu sene dolabımıza yerleşen şeffaf çantalar, plaj çantalarında da hakimiyetini sürdürüyor. Saklayacak bir şeyim, gizli bir güneş yapı karışımım yok diyorsanız tamamı şeffaf olan renkli çantalardan da bir tane edinebilirsiniz. Hasırdan kaçmadan hayatıma devam edersem belki Nine West, bu sezon marka değiştirmeme sebep olabilir ama şeffaf bir plaj çantam olsun istersem de Lacoste ya da Armani en mantıklı tercihlerden kesinlikle. Artık bu tercihlere vitrinlere baktıktan sonra karar vereceğim:) 


Gelelim terliklere... Yazın ayağımızdan çıkmıyorlar neredeyse! Plaja, havuza, denize giderken bize eşlik etmelerinden gayet memnun olduğumuz bu flip-floplar, sezona renkli ve eğlenceli modellerle giriş yapmış:) Hepsini çok beğendim, karar vermek zor:)


Yaz sıcaklarında hem başımızı korumak hem de havalı bir görünüme sahip olmak için başvurduğumuz ilk yol yazlık şapkalar. Öyle güzeller ki, şapkasız çıkmam diyenlere katılıyorsanız ya hasır şapkalardan ya da bu sene moda olan baseball cap'lerden bol bol edinmenizde fayda var. Ben de şapkasız çıkmam diyenlerden olarak, bu modeller arasında tercih yapmakta zorlanıyorum:)


Ve son olarak deniz havlusu içinse Oysho 'nun plaj aksesuarları koleksiyonundan bir tercih yapacağım kesin. Peştemalları ve dışı renkli, çiçek desenli içi ise havlu olarak tasarlanmış plaj havlularına bayıldım! Siz de sahip olmak isterseniz 59,90TL ye Oysho mağazalarından satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...