9 Eylül 2012 Pazar

SEZONDA NE VAR NE YOK?

Sezonun heyecanı hepimizi sardı! Modayla ilgili gelişmeler, yaklaşan moda günleri, Fashion Night Out programları yavaş yavaş heyecanımızı arttırmakta. 2 gün önce her sezon başı yaptığım gibi, mağazalarda 'ne var ne yok' araştırmalarımdan birini daha gerçekleştirdim. Muhteşem parçalar ve parlak renkler arasında kendimi kaybettim resmen:) Sonbahar- kış sezonundan çok umutluyum, bol şıklık, bol ihtişam ve sadeliğin asaleti her yanımızı sarmaya hazır!
 
Gardroplarınız ne durumda bilmiyorum ama 2012-2013 sonbahar/kış sezonunun olmazsa olmazları için şimdi size ufak bir özet geçeceğim. Yeni sezon alışverişi öncesi gardrobunuz sizden neler bekliyor bir bakalım...
 
BORDO, ARAMIZA HOŞGELDİ!
 
Sonbaharımızın baş tacı renginden haberdar olmayan kaldıysa hemen açıklayalım; BORDO! Pek aşina değiliz kendisine uzun zamandır, ama yeni sezonda, kendileri her yerde. Hafif ağır havasıyla sonbaharı anımsatan ve sonbaharla bağdaşabilen bir renk olan bordo, ağır ve tok şarapların rengi olarak da güzel bir romantiklik anımsatıyor bize. Kıyafetler bir kenara, aksesuarlar, makyaj ve ojelerde bile tercihinizi bordodan yana kullanırsanız, sonbahar trendinden nasibinizi almamanız mümkün değil!
 



 
 

 Bu arada bordo rengi, daha çok açık tenlilerin rengidir aslında. Buğday tenli ve esmerlere pek yakışmaz. Tabi ki bu durumda tercih ettiğiniz bordo tonu da önemli. Ayrıca bordo iyi hoş da hangi renklerle kombin yapmalıyım diye düşünüyorsanız, camel rengi kurtarıcınız olacaktır. Beyaz, krem, fark yaratmak istiyorsanız pembe ya da turuncu gibi renkler, modaya uymak istiyorsanız da aynı tonlarla yapılan kombinlerin trend oluşundan yola çıkarsak bordo alt ve aynı tonlarda bordo bir üst de güzel bir ikili olacaktır.
 
YİNE YENİDEN PEPLUM!
 
Peplumlu tüm parçalara bayılıyorum desem abartmış olmam. Yeniden kavuştuğumuz için keyfime diyecek yok:)
 


 
 
BOYLAR DİZDE!
 
Yazdan alışmıştık diz boyu, uçuş uçuş eteklere. Şimdi de midi boylara bu yüzden yabancılık çekmeyiz sanırım... Topuklu ayakkabılarımızla iyi bir ikili olacakları kesin.
 



 ZIMBALAR HUZURLARINIZDA!

Sezonun en önemli detayı zımabalar desem yalan söylemiş olmam heralde. İstemediğiniz kadar çoklar; gömlek yakalarında, ayakkabılarda, çantalarda, ceketlerde, pantolonlarda... Yani durum şu ki, bu sene zımbaya doyacaksınız!
 
 





 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...