5 Haziran 2012 Salı

MERCEK: MARY - KATE & ASHLEY OLSEN

Doğuştan şöhretin içinde bir ikiliden bahsetmek istiyorum bugün. Kendileri şu ara tüm dünyanın takip ettiği stil ikonlarından. Havalı duruşları, bohem takıları ve üzerinde hiç uğraşılmamış, giyilip çıkılmış havası yaratan sokak şıklıkları ile birçok insan tarafından takip edilen bir stilleri var. Kimden bahsettiğimi tahmin etmişssinizdir, 9 aylıkken tanıştıkları televizyon dünyasından vazgeçemeyen ünlü ikizler Mary - Kate Olsen!


Kariyer hayatlarına 9 aylıkken dizi oyunculuğuyla başlayıp ünlenen bu ikilinin, kariyerlerini mükemmel yönettiklerini takdir etmemek elde değil. Dizi oyunculuğundan sonra filmlere de terfi eden Olsenlar, son yıllarda atıldıkları moda dünyasında da ses getirdiler. Şık ve lüks giyimin markası haline gelen The Row, Mary - Kate Olsen'ın başarılarının imzası gerçekten. Angelina Jolie gibi birçok ünlü de The Row'un müdavimlerinden.





Özensiz bir şıklığa sahipmiş izlenimi veren stilleri gerçekten çok havalı. Özellikle büyük takıları ve yüzükleriyle bohem bir hava katıyorlar stillerine.



Günlük hayatlarında büyük çantalar ve gözlükler vazgeçilmezleri. 




Kendilerine özgü bir stil yaratan ve bunu da başarıyla yansıtan kardeşler, görünüşe göre daha uzun yıllar adlarından söz ettirecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...