25 Ağustos 2011 Perşembe

SAÇLARI KONUŞTURAN ADAM "İBRAHİM ESER"

Çok yakın arkadaşlarım bilirler, saç konusunda çok hassasımdır. Bu hassaslığım yüzünden kuaför bulmakta ve güvenmekte çok sorun yaşarım. Üniversite nedeniyle senelerdir alıştığım kuaförü bırakmak zorunda kaldığımdan, yeni kuaför arayışına girmiştim İstanbul'da. Fakat şansım pek yaver gitmedi sanırım, 3 senedir hala bir kuaför bulabilmiş değilim=( Yaz başlamadan saçım üzerinde yapılan denemeler sonucunda maalesef saçlarımın sağlıklı görüntüsü resmen uçup gitti. Üstüne bir de deniz ve güneş eklenince, saçlarım rengarenk ve intihar edecek duruma geldiler. Ben de soluğu Bodrum'da, senelerdir değişmeyen adresim "Kuaför İbrahim Eser" de aldım=)



Kuaförün zevk sahibi olması çok önemlidir. İbrahim Eser de o zevk sahibi kuaförlerden biri gerçekten. Koltuğa oturur oturmaz, (saçlarımdaki üç renk hakimiyetinin ufak bir şaşkınlığını yaşadıktan sonra=)), benim yaşıma ve ten rengime uygun saç renklerini sıralayıverdi hemen.



Profesyonelliğine güvendiğim için renk seçiminde pek söz sahibi olmak istemedim ve saçımdaki rengarenk tablonun kapanması umuduyla heyecanla beklemeye başladım=)


Profesyonelliğinden bahsetmişken, salonunun bir köşesine sıraladığı kupaları da göstermeden geçmek istemedim. İşini büyük bir aşkla yapan, kuaförlük ve saç tasarımı adına dünyanın çeşitli ülkelerinde eğitimlere katılan İbrahim Eser'in başarıları bu ödüllerle de taçlandırılmış.


Ukrayna'nın Kiev kentinde düzenlenen 8. Uluslar arası Saç, Güzellik ve Estetik Festivali'nde de ülkemize birincilik kazandırarak gurur kaynağımız olmuş.



Ben ödülleri incelerken saçlarım bitti bile=) Sonuç mükemmel oldu, o rengarenk ve cansız görüntüden eser kalmadı. Mat saçlardan nefret ederim bu yüzden de bu ışıltılı saçlar tam da benim zevkime hitap etti. Profesyonel ve saç dilinden anlayan İbrahim Eser sayesinde, her zaman olduğu gibi salonundan çok mutlu ayrıldım. Bodrum'da kuaför için nereye gitsem diye düşünüyorsanız "Kuaför İbrahim Eser" i öneriyorum.


ADRES: 
Eskiçeşme Mah. Caferpaşa Cad. No:26/B BODRUM
TEL:
0 (252) 313 10 52

** BU SAYFADA YAYINLANAN FOTOĞRAFLAR, İZİNSİZ KULLANILAMAZ**

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...