30 Ağustos 2011 Salı

MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ 2011


Merakla beklenen MTV Video Müzik Ödülleri ödül töreni, geçiğimiz günlerde gerçekleşti. Ödül törenine katılan dünyaca ünlü sanatçıların, kırmızı halıdaki kıyafetleri ise resmen modacıların gövde gösterisine dönüştü. Ödül alan sanatçıların dışında benim de en merakla beklediğim şey kıyafetler oldu. Şimdi gelin, ödül töreninin en dikkat çekenlerine göz gezdirelim...


9 dalda aday gösterilerek geceye damgasını vuran Katy Perry; pembe saçları, saçlarıyla ve kıyafetiyle uyumlu pembe renkteki ayakkabısı ve ilginç bir aksesuar olarak kullandığı şemsiyesiyle ilgi odağı oldu. Kıyafet tercihini ise, Atalier Versace' den yana kullandı.


Gecede hamile olduğunu açıklayarak herkese sürpriz bir haber veren Beyonce, sezonun moda rengi olan mercan rengi elbisesi ve küpeleriyle göz kamaştırmış. Büyüyen karnını da çok başarılı bir şekilde kamufle etmeyi başaran bu elbiseyle, Beyonce çok şık. Elbisenin tasarımcısı ise Lanvin.


Selena Gomez, önü kısa arkası uzun modeldeki elbise trendine uymuş. Ancak şahsen bu modellere bir türlü alışamadığım ve beğenmediğimden bu elbise benim için şık sıfatına uygun değildi. Ama Stiletto ayakkabıları, bilekliği ve çanta arasındaki renk uyumu gayet hoş olmuş. Elbise, Julien Macdonald imzasını taşıyor.


Britney Spears'ı görünce 'Aman Tanrım' demekten kendimi alamadım resmen=) Etrafında bu kadar styling ile uğraşan, ona bu konuda yardım eden danışmanları varken O, bu siyah minisi(sanırım etek değil şort hatta), hiç alakasız kemeri ve bacaklarını daha da kalın gösteren platform bootie'leriyle nasıl gelmiş anlayamadım. Bootie'lerin de önlerinin açık olması da başka bir facia olmuş maalesef=( Britney Spears'ın bu siyah şort-tulumu, Moschino imzalı.


Kelly Rowland ise bana göre gecenin şık bayanları arasında. Bu sene bikinilerden fark etmişsinizdir, saçaklı modeller trendler arasındaydı. Bu modeller, yazın bitmesiyle beraber kıyafetlere de yansıyacak gibi görülüyor. İşte örneği; Mini elbisesinin etek kısmında yer verilen saçaklar,siyah ve altın payetlerle ışıltı veren tasarımla çok şık bir görüntü sergiliyor. Modacısı, Falguni & Shane Peacock. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...