10 Temmuz 2011 Pazar

EN DİKKAT ÇEKENLER

Bir haftalık bir ara vermek zorunda kaldım maalesef. Bodrum'a gelir gelmez kendimi sokağa atmamın ve Bodrum'la hasret gidermemin bu ara vermedeki etkisi büyük=) Neyse sonunda kavuştuk, önemli olanda bu sanırım=) Bu hafta içinde dediğim gibi Bodrum'a geldim ve gelir gelmez gözüme neler çarptı, bu yazımda sizlerle onları paylaşacağım.


Evet, ilk önce Longchamp çantalardan başlamak istedim çünkü akşam saatlerinde çıktığım yemeklerde öyle çok gözüme çarptı ki, paylaşmadan geçmek istemedim. Yaza uygun olarak en çok da beyaz ve lacivert renklerini kullanan çoktu bu hafta Bodrum'da. Hem şık hem sade olan bu çantalar, biz bayanlar için geniş kapasiteleriyle de belli ki en çok tercih edilenlerden.


Louis Vuitton ise hala sarsılmaz yerini koruyor. Yaz aylarıyla özdeşleşen beyaz renk, Louis Vuitton'da yaz sezonu için Bodrum'a gelenlerin tercihi olmuş. Nereye baksam Louis Vuitton=)




Bodrum plajları ise resmen gece klüplerinin beach versiyonunu andırıyor. Payetler, taşlar, pullar; ışıltıya dair ne arasanız Bodrum plajlarında mevcut. Yukarıdaki Bengü ve JLo'nun kliplerinden alıntı iki fotoğraf da parlaklığın plaj kıyafetlerine indiğinin göstergesi zaten. Moda ve stil danışmanlarıyla çalışan ünlüler, moda konusunda öncü durumdalar gerçekten. Plajlarda onların esintilerini görmek mümkün. Yani artık parıltı sadece akşam kıyafetleri için sınırlandırılmıyor, özellikle Bodrum plajları bu kıyafetleri deniz kenarında, çok güzel taşımanız için bir fırsat.

Bu haftaki gözlemlerime göre bronzlaşmak için en çok tercih edilen krem, havuç yağına sahip brozlaştırıcı kremler.



Hepimiz eminim ki, Chanel'in ojeleri için piyasaya sürdüğü renk skalasının müdavimi olduk. Bronz tende en güzel durduğunu düşündüğüm bu iki renk de en çok kullanılan oje renklerinin başını çekiyor.


Vee önceki yazılarımdan birinde bahsettiğim Birkenstock'lar, beni destekler durumda Bodrum'da. Hangi ayağa baksanız onlardan görmek mümkün. Hatta kardeşim için 2 gün önce bir çift edindik, rahatlığından o kadar memnun ki ayağından hiç çıkarmıyor. Bodrum'da gördüklerim yüzlerce Birkenstock'çunun tercih ettiği renk ise beyaz.

**Anlayacağınız Bodrum yine cıvıl cıvıl, moda ve trendi en yakından takip ederek yazı muhteşem bir şekilde sürdürüyor. En yakın zamanda güzel Bodrum'dan, güzel yazılarla tekrar birlikte olmak dileğiyle...=)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...